• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pareigūnai vis labiau linksta prie versijos, jog teisininkui atkeršijo buvę klientai.

Tyrimo grupė, narpliojanti advokato ir politinio veikėjo 47 metų Sergejaus Novikovo nužudymo aplinkybes, peržiūrėjo filmuotą medžiagą, kurią užfiksavo Suomijos ambasados ir banko „Citadelė“ vaizdo stebėjimo kameros.

REKLAMA
REKLAMA

Paaiškėjo, jog nusikaltėlis nedėvėjo kaukės, tačiau žinojo, jog jį filmuoja kameros. Įtariamasis veikė žaibiškai ir stengėsi visada atsukti nugarą. Filmuotoje medžiagoje pavyko pamatyti, kaip jis lūkuriuoja aukos už didelio klevo.

REKLAMA

Patį nužudymą kameroms taip pat užstojo medis. Jo aplinkybės, tikimasi, paaiškės apklausus liudininkus, kuriuos pareigūnams pavyko rasti.

Neoficialiais duomenimis, paskutinė byla, kurioje S. Novikovas ėmėsi ginti  narkotikų prekyba įtariamą asmenį, dar nepradėta nagrinėti teisme. Kokia tai konkrečiai byla, kol kas nutylima.

„Gali būti, jog tai seni priešai, su kuriais advokatas turėjo reikalų“, – svarstė pareigūnas, dalyvaujantis tyrimo grupėje.

REKLAMA
REKLAMA

Ekspertai, atlikę automobilio „Honda“, kuriuo advokatas važiavo į banką, ekspertizę nustatė, jog užpuolikas viduje nesėdėjo. Vienas ratas buvo pradurtas.

Vilniaus miesto tarybos narys ir advokatas, trijų vaikų tėvas S. Novikovas nužudytas sostinės centre apie 16.30 val. praėjusį trečiadienį, birželio 1 dieną. Nusikaltėlis jam dūrė tris kartus į krūtinę ir spruko. Įtariamasis kol kas nesulaikytas.

Susiję straipsniai:

Vilniaus centre nužudytas žinomas advokatas, Vilniaus tarybos narys

Advokato S. Novikovo nužudymas: veikė profesionalas

Posėdis dėl advokato S. Novikovo nužudymo policijoje: tyrimas aklavietėje

Nužudytas advokatas S. Novikovas palaidotas Kairėnų kapinėse


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų