REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visi žinome seną posakį „kelias į vyro širdį veda per skrandį“. Puiku, jei turite daugybę laiko tobulinti savo kulinarinius įgūdžius. Tačiau toms, kurios ieško trumpesnio kelio, mokėjimas patenkinti vyrą oraliniu būdu gali būti tarsi raktažodis į laimingus santykius. Peržvelkite visas pozas ir tikrai kažką pritaikysite ir savo miegamajame.

REKLAMA
REKLAMA

Felacija (lot. fellare – „čiulpti“; sinonimai - minetas, irumacija, penilinkcija) – vyro varpos stimuliavimas burna lytinių santykių metu

REKLAMA

68 Jam

Moteris guli ant nugaros, partneris – ant jos (taip pat veidu į viršų), vyro galva prie jos kelių. Poza puikiai tinka tiek oraliniam seksui, tiek analingui, tik nepamirškite po moters galva padėti pagalvės – taip ši išvengs kaklo patempimo. Beje, poza atveria galimybes moteriai laisvai glamonėti partnerio kūną rankomis, o tai suteikia dar daugiau malonumo.






Dėmesio trobelė

Oralinis stovint – dalis bene kiekvieno vyro idealaus gyvenimo. Stipriosios lyties atstovas tiesiog stovi ar remiasi į sieną, o partnerė tenkiną jį atsiklaupusi priešais. Poza leidžia moteriai lengvai pasiekti vyro kapšelį bei analinę angą (jeigu jiems priimtini analiniai žaidimai).

REKLAMA
REKLAMA






Kino mostas

Ši poza- tai smagus būdas įžiebti netikėtos meilės kibirkščių, nesvarbu, esate kine, namuose ar kitoje tinkamoje vietoje... Tereikia atsegti užtrauktuką ir galite tenkinti partnerį!

Moteris turi pasirinkti patogią poziciją bei intensyvumą, kad teikdama malonumą mylimajam nepasitemptų kaklo. Geriausia išeitis norint išvengti skausmo yra moteriai pasukti kūną per liemenį į partnerį, taip pat vertėtų išlaikyti tiesius pečius. Beje, galite keisti puses!







Malonumas veidu

Moteris guli ant nugaros, vyras klupi apsižergęs jos veidą šlaunimis. Vėl gi svarbu nepamiršti pagalvės po dailiosios lyties atstovės galva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris tenkina vyrą oraliniu būdu, taip pat gali rankomis tyrinėti ar glamonėti partnerio kūną. Šis gali kontroliuoti malonumo intensyvumą pagreitindamas ar sulėtindamas judėjimą, taip pat vyras gali glamonėti mylimosios galvą, glostyti ją.







Metas žaidimams

Pagal šią pozą vyras tiesiog sėdi, o partnerė tenkina jį atsiklaupusi priešais. Nors poza nėra pernelyg intymi, neskiriama dėmesio kitoms kūno dalims, tačiau tai išties pamalonina vyrą.








Courtesy of SexInfo101.com.

Poilsis galvai

Poza nereikalauja didelių fizinių pastangų, abu partneriai guli ant šono priešingomis kryptimis, kūnais atsisukę vienas į kitą. Vyras gali atsipalaiduoti, partnerė galėdama greta malonina jį oraliniu būdu. Jei partneriai pageidauja, poza suteikia galimybę vyrui nevaržomai glamonėti moters kūną tiek burna, tiek rankomis. Labiausiai šioje pozoje jaudina fizinis artumas.

REKLAMA







Džeko kūjis

Vyras stovi, o moteris atsisėda šalia taip, kad veidas atsidurtų tarp  partnerio kojų, abu žiūri ta pačia kryptimi. Stipriosios lyties atstovas gali lenkdamas kojas judėti aukštyn žemyn, o mergina tenkinti jį oraliniu būdu bei ranka stimuliuoti penį, kapšelį ar analinę angą.






Oralinė terapija

Jei vyras turėtų pasirinkti vieną poilsio būdą visam gyvenimui, tikriausiai pasirinktų šį. „Terapija burna“ leidžia vyrui mėgautis dviem bene didžiausiais gyvenimo malonumais: oraliniu seksu ir gulėjimu. Nors poza nesukuria didelio intymumo, ji tikrai pamalonins vyrą.

REKLAMA







Kinetoskopas

Abu partneriai guli ant šono, kūnais sudarydami statų trikampį. Vyras pakelia koją taip, kad moters galva atsidurtų tarp jo šlaunų. Dailiosios lyties atstovė tenkina mylimąjį oraliniu būdu gulėdama, taip pat gali rankomis glamonėti vyro kūną.







Seksuali santechnikė

Vyras klūpi keturiomis, o moteris guli ant nugaros kiek toliau – taip, kad galva atsidurtų tarp partnerio kelių. Dailiosios lyties atstovė gali ne tik maloninti partnerį oraliniu būdu,bet taip pat tyrinėti jo kūną rankomis.  Vyras šiuo atveju gali kontroliuoti malonumo stiprumą – atsargiai judėdamas aukštyn žemyn gali reguliuoti moters glamonių stiprumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA







Gyvačių kerėtojas

Tai gana sudėtinga poza, tačiau jei vyras gali patogiai būti tokioje pozicijoje (partnerė gali padėti apglėbdama jį per juosmenį) – kelionė į neatrasto begalinio malonumo karalystę garantuota.

Poza ne tik leidžia moteriai giliau apglėbti partnerio pasididžiavimą, tačiau taip pat vyras turi galimybę stebėti mylimosios genitalijas, nors ir žemyn galva! Kitas šios pozos privalumas – tai suteikia gilesnio pasitikėjimo vienas kitu jausmą, ypač jei vyro svorio balansas priklauso nuo partnerės paramos.

REKLAMA







Pietų apnuoginimas

Vyras guli ant nugaros, pakėlęs kojas į lubas ir palenkęs link savęs tiek, kiek gali jausdamasis patogiai. Poza leidžia visiškai apnuoginti kirkšnių zoną partnerei, klūpinčiai veidu į genitalijas. Taip pat moteris gali nevaržomai glamonėti mylimojo kūną rankomis.

Poza reikalauja šiek tiek vyro lankstumo. Jei partneris nelankstus, moteris gali padėti jam rankomis prilaikydama jo kojas pakeltas.







Suplex Jam

Viršutinė vyro kūno dalis – ant žemės (veidu į viršų), o kojos -  apglėbę partnerės, sėdinčios ant lovos ar kušetės krašto, kūną. Moteris sėdėdama tenkina vyrą oraliniu būdu. Poza leidžia stipriosios lyties atstovui tiesiog stebėti ir mėgautis.

REKLAMA







Praryk visą

Labai jaudinanti poza daugeliui vyrų. Moteris guli taip, kad galva būtų ant pačio lovos krašto, vyras stovėdamas ar pritūpęs apglėbia partnerės galvą šlaunimis. Kontroliuokite tempą bei stimuliavimo stiprumą, tik pernelyg neapkraukite moters kaklo raumenų. Beje, kai dailiosios lyties atstovė pritrūksta oro, trumpam sustokite ir leiskite atsikvėpti.

Poza leidžia vyrui ne tik mėgautis suteikiamu malonumu, bet taip pat grožėtis partnerės kūn

Įprasta poza

Vyras guli ant nugaros, o partnerė tenkina mylimąjį gulėdama tarp jo kojų. Moteris gali nevaržomai glamonėti vyro kūną rankomis. Nors tai tikriausiai pati paprasčiausia poza, tačiau ne mažiau maloni nei kitos.






Nepamirškite, ne visiems patinka, kai oralinio sekso metu partneris stumdo ar glosto jų veidą. Jeigu nežinote kur dėti rankas, pagelbėkite moteriai prilaikydamas jos plaukus, kad šie netrukdytų malonumui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų