REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienio realybės šou misija – keliauti į Valkininkus, vieną iš baigiančių ištuštėti Lietuvos vietų. Emigracija, neviltis ir dėl jos kylančios girtavimo problemos pavertė šį, kadaise klestėjusį miestelį, tuštėjančia, išmirštančia Dzūkijos provincija. Dabar čia gyvena vos keli šimtai žmonių. Tai – kraštas, kuriame kartu su žmonėmis miršta ir gražiausi lietuvių liaudies papročiai. Tačiau kai kurios tradicijos gyvuoja ir net klesti iki šiol. Legendas apie Dzūkijos miškuose verdamą gėrimą žino visa Lietuva. Šventė be alkoholio – tokia šiandienos misija.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo dzūkiškų šokių linkstančiomis kojomis, ūžiančiomis nuo dainų galvomis projekto „Aš myliu Lietuvą“ dalyviai, įžengę į savo kambarius, ima įtarti, kad kažkas ne taip. Negana to, dar ir kaip reikiant pasirausė. Gžegožas nesuabejojo, kad jo lovoje pabuvo Mantas. Negana to, Mantas svetimus patalus sujaukė greičiausiai ne vienas. Saulei nusileidus raudonieji susirenka prie laužo. Tam, kad atliktų paskutinę dienos užduotį – aptartų žygio rezultatus. Tačiau Gžegožas negali nusiraminti.

REKLAMA

Kodėl Tomas, būdamas komandos kapitonu, nedaro nieko, kad raudonieji baigtų pjautis tarpusavyje? Galų gale, kas ir kokiu tikslu slapta tampo nervus? Ginčas dėl sujaukto Gžegožo guolio netrukus pasisuka visiškai netikėta – valdžios perversmo – linkme.

„Aš myliu Lietuvą“ – ketvirtadienį 20.10 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų