REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kokia vasara be lengvo ir neįpareigojančio hito? Šį retorinį klausimą sau uždavęs Uncle Roll ilgai negalvojo ir pakvietė jauną dainininkę Eleną savo talentą išbandyti su jo kuriama muzika. Taip gimė nuotaikinga daina „Music Heals“.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, ne viskas gimė vos spragtelėjus pirštams. Elektroninės šokių muzikos kūrybos platybes Klaipėdos didžėjus bei renginių organizatorius Uncle Roll, draugų kviečiamas Rolu, tyrinėja jau keletą metų. Dar 2009‒aisiais kartu su Martynu M sukurtas kūrinys buvo išleistas įrašų leidykloje „Proton Music“. Praėjusiais dvi solinės kompozicijos „Pepe“ ir „Hola“ išėjo Darius Syrossian leidykloje „Breakout Audio“, o vėliau šiemet planuojami dar keli singlai su remiksais „Balkan Connection“ ir „220v Records“ leidyklose.

REKLAMA

Laikui bėgant Rolo kūrybinis židinys vis įsiplieksdavo ir prigesdavo, tačiau pastaruoju metu ši veikla pasiekė visai kitą kūrybinį etapą.

„Tai nėra dar vienas kūrinys. „Music Heals“ pristato naują mano kryptį, nieko bendro neturinčia su anksčiau mane hipnotizavusiais tamsiais techno užkaboriais, ‒ apie muzikinius pokyčius pasakojo naujojo darbo autorius, ‒ Po kelių pasirodymų užsienyje susižavėjau nedidelėmis bei jaukiomis vakarėlių vietomis, kurios ir įkvėpė mane naujiems vėjams. Kūrinio instrumentinė dalis spirga nuotaikinga elektronika, „groovy techno“ ir „nu disco“ paminkštintais „house" garsais, kurie labiausiai tinka atmosferai, dvelkiančiai intymumu bei laisve. Manau, tai bus puikus garso takelis vasaros šokiams ant smėlio, žolės ar laivo denio“.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip tik tuo metu, kai Uncle Roll sudėliojo šią kompoziciją, jis susipažino su Elena ‒ „Chorų karų“ dalyve bei tokių šokių muzikos atlikėjų kaip Dxginger ir Funky M kūrinių vokaliste. Klaipėdiškiui patiko iš to pačio miesto kilusios dainininkės balsas, kuris tapo paskutiniu „Music Heals“ potepiu.

„Gilios minties žodžiuose ieškoti nereikėtų ‒ dainuojama apie apie laisvę ir jausmus, kuriuos mums suteikia muzika. Gali būti blogos nuotaikos ar tiesiog skaudėti galvą ‒ teisingi garsai mažiau ar daugiau gali tai sutvarkyti ir suteikti jėgų judėti pirmyn“,‒ teigė Rolas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Music Heals“ neseniai pristatytas radio stoties „Powet Hit Radio“ klausytojams, o toliau laukia ir rimtesni išbandymai kitomis bangomis tiek per radijo imtuvus, tiek šokių aikštelėse ‒ birželio 10‒ąją uostamiesčio klube „Kiwi“ laukia šiai progai dedikuotas vakarėlis.

Ar yra planų kūrinį išleisti muzikos įrašų leidykloje Uncle Roll neatskleidė. Anot jo, sekantis žingsnis susijęs su naująja daina ‒ vaizdo klipas.

Beje, „Music Heals“ ‒ ne vienintelė muzikinė naujiena iš Uncle Roll studijos. Neseniai jis latvių grupės Dandelion Wine kūriniui „You Are“ padarė remiksą, kurį jau spėjo pristatyti specialiai šiam įvykiui suorganizuotame vakarėlyje Rygoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų