• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kas trukdo džiaugtis gražiu veidu?

Kuri moteris ryto nepradeda nuo dantų šepetėlio, dušo, plaukų džiovintuvo ir spintos durų varstymo? Atrodo, viskas įprasta ir kasdieniška. Vis dėlto kartais nutinka, kad bėgant dienai netikėtai žvilgtelėjusios į veidrodį pamatome ne itin sau patinkantį vaizdelį.

REKLAMA
REKLAMA

Žiūrėk, plaukai susivėlę, paakiai patinę, o veido mimika neatitinka nuotaikos... Sudarėme sąrašiuką, kuris padės atsakyti į klausimą: kas yra moters grožio ir pasitikėjimo savimi priešai?

REKLAMA

Mimikos. Manote, kad jos gerina kraujotaką ir daro veidą lankstesnį? Taip nėra. Specialistai teigia, kad mimikos nesuaktyvina kraujotakos, o ant veido atsiranda įdubimų, kurie suteikia nelygios odos efektą.

Miego raukšlės. Naktį oda atsipalaiduoja, o miegodami savęs nebekontroliuojame, todėl ryte atsikėlę pamatome „nuostabų“ vaizdą: miego raukšlelę ant skruosto, užmiegotą akį ir susivėlusius plaukus. Žinoma, nesiūlysime imtis kraštutinumų ir miegoti tik ant viršugalvio arba tai daryti sėdint, tačiau pasistenkite save kontroliuoti ir kuo ilgiau miegoti ant nugaros, kad veidas nuolat nesitrintų į pagalvę.

REKLAMA
REKLAMA

Nenuvalytas makiažas. Auksinė taisyklė kiekvienai, bet kurio amžiaus moteriai: kiekvieną kartą eidama miegoti nepamirškite nusivalyti makiažo! Kitaip veidas praras žvilgesį, švarumą ir skaistumą.

Spuogų spaudymas. Nesvarbu, ar jūs paauglė mergaičiukė nubertu veidu, ar solidaus amžiaus dama, kiekvieną išdygusį spuogą (taip, žinome, kad jie išdygsta svarbiausiomis gyvenimo akimirkomis) patepkite dezinfekuojančiu tirpalu ir jokiais būdais nepradėkite jo spaudyti. Palaukite ir spuogelis pats išnyks. Spaudydama galite užkrėsti odą ir ilgai kankintis ne tik dėl didelių spuogų, bet ir dėl randuotos odos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Veido lietimas. Skaitote naujienas internete ir nejučiomis liečiate veidą? Kalbate telefonu, o nagučiai jau ieško veidelyje vietos, kur galėtų įsikniaubti? Gana! Nelieskite veido rankomis, ant kurių gausu mikrobų ir įvairiausių bakterijų. Juk nenorite, kad visi nešvarumai patektų ant skaisčiojo veidelio, tiesa?

Svetima kosmetika. Jokiais būdais nenaudokite svetimos kosmetikos. Jau geriau jokios, bet tik ne svetimą. Niekada negalite žinoti, kokia odos liga serga bičiulė ar kolegė, taip pat galite nepastebėti ir pasibaigusio kosmetikos galiojimo laiko. Todėl, jei nenorite didesnių odos problemų, rankinėje visada turėkite savo kosmetikos priemones.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų