REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rosie Huntington-Whiteley yra viena tobuliausių būtybių pasaulyje. Daugelis vyrų svajoja apie ją ir daugelis moterų svajoja būti tokiomis kaip ji.  Dabar laimingasis, su kuriuo draugauja Rosie yra Jasonas Stathamas, filmų „Adrenalinas“ ir „Transporteris“ žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA

R. Huntington-Whiteley  yra Burberry veidas ir Victoria Secret „angelas“, todėl  nekyla abejonių kodėl vyrų žurnalas „Maxim“ išrinko ją metų karščiausia pasaulio moterimi.

REKLAMA

Tačiau viename paskutinių savo interviu gražuolė prisipažįsta, kad jos modelio karjeros kelias nevisada buvo rožėmis klotas.

„Kai pradėjau dirbti modeliu, buvau gerokai storesnė, – sakė ji. Iš tiesų buvau putlutė. Turėjau tikrą vaiko veidą ir vaiko riebaliuką. Bet aš ir buvau vaikas! Man pasakė, kad turiu tapti geresnės formos, tačiau kadangi esu pakanakamai užsispyrusi, nesiėmiau jokių veiksmų“.

Rosie  pridūrė: „Aš negaliu prisiminti, kad kovojau su antsvoriu, bet negaliu pamiršti to, kad buvau paprašyta mesti svorį ir kaip koviausi su tuo patarimu. Tai skaudino mane. Be to mano vaikiškas putlumas dingo kai tapau vyresnė“.

REKLAMA
REKLAMA

 

Laimei, jos nepaveikė nemalonūs komentarai apie jos figūrą. Dabar ji valgo normaliai, tačiau daug sportuoja. Sporto salę lanko ne dėl figūros, bet dėl sveikatos ir geros savijautos.

 

Rosie Huntington-Whiteley (alloverpress nuotr.)Rosie Huntington-Whiteley (alloverpress nuotr.)

Rosie Huntington-Whiteley(alloverpress nuotr.)Rosie Huntington-Whiteley(alloverpress nuotr.)

Rosie Huntington-Whiteley su Jasonu Stathamu (alloverpress nuotr.)Rosie Huntington-Whiteley su mylimuoju Jasonu Stathamu (alloverpress nuotr.)

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų