• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kauno "Žalgirio" krepšininkus į antrąją pergalę Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finale vedęs Paulius Jankūnas džiaugėsi, jog lemiamu momentu kauniečiai sugebėjo atsitiesti ir iškovojo labai svarbią pergalę.

REKLAMA
REKLAMA

"Rezultatas teigiamas. Svarbiausia, kad laimėjome. Dar yra taisytinų dalykų, tačiau finale svarbiausia pergalės. Patys kalti antroje pusėje. Būtume geriau gynęsi, nebūtų vilniečiai atsitiesę. Mes leidome, jie atsigavo. Įmetė daug tritaškių. Gal kažkas gynyboje užmiega, nepadeda ir jie atsigauna. Tai buvo Vilniuje, taip buvo ir šiandien", - sostinės klubo spurtą antroje mačo pusėje apžvelgė P.Jankūnas.

REKLAMA

"Žalgirio" kapitonas nepraleido progos pagirti varžovų žaidimo: "Reikia išlaikyti skirtumą. "Lietuvos rytas" - gera komanda, jie niekada nepasiduoda. Bus sunku ateinančiose rungtynėse. Tiek mes, tiek varžovai norės iškovoti pergalę. Visos dvikovos finale yra svarbios, todėl džiugu, jog gali Lietuvos krepšinio mėgėjai džiaugtis aukšto lygio krepšiniu. Mes tikimės, kad pavyks iškovoti trofėjų, kurio siekiame visą sezoną".

REKLAMA
REKLAMA

"Labai jautėsi, kad halėje buvo karšta. Dar ir po rungtynių visi šlapi, net nusiprausti neįmanoma. Bet nieko nepadarysi. Susirinko daug žiūrovų, daug emocijų", - portalui Krepsinis.net kalbėjo P.Jankūnas.

"Žalgirio" kapitonas tikino, jog kauniečių neblaško užkulisinės kalbos apie teisėjavimą: "Ne. Aš į tai nereaguoju. Nei kalbu, nei skaitau. Manęs jos neblaško, nes aš net nežinau, kas ką šneka. Aš nuo to atsiriboju".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų