REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niujorko metro policija sulaikė keistą nusikaltėlį, kuris terorizavo keleivius. Šis vyras akimirksniu tapo „Youtube“ žvaigždė. Pamišėlis išsirengė nuogai ir puolė metro keleivius, šaukdamas įvairias nepadorias frazes ir rasistinius lozungus, praneša „The Smoking Gun“.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas iš keleivių epizodą su pamišėliu nufilmavo mobiliuoju telefonu. Kadrai kaip mat buvo patalpinti į tinklalapį „Youtube“.

REKLAMA

Incidentas įvyko gegužės 2 dieną viename iš traukinių, keliavusių į pietinį Bronksą. Nusiėmęs kelnes, keleivis ėmė šūkauti įvairius rasistinius įžeidinėjimus. Vyras atsirėmė į traukinio duris, nusiėmė apatinius ir išbėgo į stotelę. Kol policijos pareigūnai kalbėjo per raciją, pamišėlis puolė ant moters, kuri kilo laiptais, atėmė iš jos rankinę ir metė ją ant grindų. Vėliau jis nusileido laiptais ir atakavo vyrą, kuris ėjo peronu.

REKLAMA
REKLAMA

Galų gale, policijos pareigūnas atkreipė dėmesį į viešos tvarkos pažeidėją ir sulaikė jį. Vieną akimirką pamišėliui pavyko ištrūkti ir pabėgti, tuomet pareigūnui teko jį vėl gaudyti.

Pranešama, kad tai buvo 41 metų vyras, kurį po incidento nusiuntė į psichiatrinę ligoninę.

Balsas.lt perspėja, kad vaizdo medžiaga nerekomenduojama asmenims iki 18 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų