REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Portugalijai šiais metais atstovauja charizmatiška, visad puikios nuotaikos „Homens Da Luta“ kompanija. Iš kitų „Eurovizijos“ dalyvių išsiskirianti „eiliniai žmonės“ tipo įvaizdžiu grupės scenoje stengiasi skleisti „džiaugsmo žinią“  ir tam naudoja viską– pradedant megafonu ir baigiant ryškiai žaliais bei raudonais atspalviais didžiajame monitoriuje.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip Eurovision.tv žurnalistams patvirtino Portugalijos delegacija, tokios spalvos yra nacionalinės ir simbolizuoja 1974 metų revoliuciją.

REKLAMA

Prieš repeticijas Potugalų grupės nariai apšildydavo balsus specialiais pratimais. „Mes tiesiog atliekame atpalaiduojančius pratimus. Jie naudingi mūsų balsams bei suteikia daug juoko. O tai labai gerai!“, ‒ sakė jie.

Abiejų repeticijų metų „Homens Da Luta“ panaudojo svarbiausią savo pasirodymo elementą – į įvairias kalbas išvertą šūkį Kova už džiaugsmą. Taip pat, idant su daina skelbiama žinia būtų geriau perduota vienas iš dainininkų naudojosi megafonu.

REKLAMA
REKLAMA

Į spaudos konferenciją Portugalijos muzikantai atėjo grodami būgnais ir kitais instrumentais. Čia visi jie sulipo ant stalo ir nenustodami groti pristatinėjo vienas kitą. Vienas iš jų atstovauja Afriką, kadangi Portugalija buvo pirmoji valstybė pasiekusi tą kraštą kolonijiniais laikais, kita narė buvo kaimo gyventoja, o visi likę muzikantai ‒ revoliucijos veikėjai.

Paklausti, kodėl jie nusprendė skleisti savo žinią dalyvaudami „Eurovizijos“ dainų konkurse jie atsakė: „Nieko nėra svarbesnio mūsų gyvenime už džiaugsmą, o žmonės kupini baimės“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų