• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Gegužės 10 d. vyksiančiame pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje Malta pasirodys 11-ta. Prieš prasidedant antrajam repeticijų ratui Diuseldorfo arenoje šalies atstovas Glen Vella degė entuziazmu.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš visiškai nepavargęs. Kadangi iš ryto pirmas pradedu repeticijas, kėliausi 6 val. kadangi miegoti nuėjau 10. Aš kupinas energijos“, ‒ Eurovision.tv žurnalistams sakė Glen Vella. Vos pamačiusio sceną atlikėjo akyse suspindo ašaros. „Mano ir visos komandos tikslas ‒ gerai praleisti laiką ir puikiai pasirodyti gegužės 10 d. Norėčiau, kad su mano pagalba Malta vėl patektų į finalą, o kadangi gegužės 14 d. aš švęsiu savo 28-ąjį gimtadienį tai būtų geriausia dovana“, ‒ pridūrė atlikėjas.

REKLAMA

Scenoje Glenui kompaniją palaiko trys pritariančios dainininkės. Visos jos aprengtos juodai, mūvi trumpus sijonus ir avi batus aukštais aulais. Visos jos dėvi akinius nuo saulės, turi panašias šukuosenas ir stovi ant šiek tiek pakeltų platformų. Du šokėjai vyrai apsivilkę juodas liemenes, kurių priekyje didelėmis raidėmis užrašyta „One Life Malta“. Fone kabančiuose didžiuliuose LED monitoriuose keičiasi ryškių spalvų geometrinės figūros, primenančios psichodelinės stilistikos meną.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas iš „One Life“ dainos autorių, kompozitorius Paulas Giordimainas atstovavo salą „Eurovizijos“ dainų konkurse 1991 m. Klausiamas apie tai, kas pasikeitė per tiek metų jis sakė, kad greta nuo galvos dingusių plaukų didžiausias skirtumas yra gyvai grojančio orkestro panaikinimas. Kompozitorius negalėjo tiksliai pasakyti gerai tai, ar blogai.

Glenas ir Paulas apie Maltos pasiruošimą konkursui kalbėjo su didžiuliu entuziazmu. Kaip mažos šalies atstovą didžiuliame renginyje iš gimtosios Maltos Glenas sulaukė didžiulio palaikymo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Glenas yra keleto populiariausių televizijos Maltos televizijos projektų balsas. atlikėjas įrašė gausybę šaukinių ir teminių dainų serialams ir radijo laidoms. Jis taip pat yra vedęs laidas arba dainavęs gyvai radijo laidose Baltarusijoje, Belgijoje ir Nyderlanduose. Taip pat atliko pagrindinius vaidmenis populiariuose miuzikluose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų