REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lina Karoblytė išgarsėjo internete išplitus vaizdeliui, kur ji, vilkėdama tik apatinius, perduoda draugams linkėjimus iš San Tropezo (kurorto Prancūzijoje). Jau porą savaičių šis vaizdelis juokina internautus. Vieni piktinasi ir vadina Liną kvaila tuštute, kiti supranta humorą ir palaiko. Ir negana to, jau atsirado parodijuojantis L. Karoblytę filmukas, kur linkėjimus iš Lietuvos perduoda Linu Karobliu pasivadinęs vyrukas.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant visko, Linos įrašas išėjo jai į naudą, nes mergina sulaukė gausybės įvairių pasiūlymų: filmuotis laidoje, dirbti radijuje, kurti blogus ir t. t.

REKLAMA

Kas ta Lina?

Lina - 22-ejų metų mergina iš Vilniaus, studijuojanti Vilniaus Pedagoginiame Universitete socialinius mokslus. Taip pat šiuo metu ji pretenduoja tapti Olialia mergaite. Mergina skelbia, kad labai myli Lietuvą, dėl jos net rinko šiukšles per akciją „Darom 2011“. Didžiausia jos svajonė – tapti mama, todėl ji norėtų, kad tai įvyktų per porą metų, nors būsimas tėvelis dar nerastas. Kita svajonė - sulaukus 40-ies įsivaikinti vaikų, kuriems galėtų suteikti šilumos ir meilės.

REKLAMA
REKLAMA

Lina Karoblytė (nuotr. iš Olialia pretendenčių fotosesijos)Lina Karoblytė (nuotr. iš Olialia pretendenčių fotosesijos)

Ką garsioji „blogerė“ veikė San Tropeze?

„Atostogavom su dviem draugais gėjais, jų neviešinsiu, nes Lietuva yra Lietuva. Poilsiavom, daug gėrėm, deginomės, linksmai leidom laiką“, – įspūdžiais iš San Tropezo dalijosi Lina.

Savo bloge prisirpusių formų blondinė pasakoja, kaip jai puikiai sekasi atostogauti, kaip valgo krevetes ir geria skaniausią vyną bei giria vietinius vyrus: „Vyrai čia žavūs, fantastiškai galantiški, elegantiški“.  Tačiau mergina sako, jog lietuviams teikia prioritetą ir lekia „ruoštis ir puoštis“ naujam vakarėliui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į internetą patekęs L. Karoblytės vaizdo blogas:

Blogas buvo skirtas tik draugams

Blogas buvo skirtas tik Linos draugams, kurie išvardinti vaizdo įraše, mergina nesitikėjo, kad jis taip išplis: „Blogą įkėliau į savo Facebook'o profilį ketvirtadienį, iki sekmadienio švenčiau sugrįžtuves, o pirmadienį pabudau nuo žurnalistų skambučių", – pasakojo ji.

Pirmoji blogą pamatė merginos mama, jos kartu pasijuokė, tačiau kai vaizdelis paplito internete, Linos mama, dirbanti valstybinį darbą, sulaukė prieštaringų replikų iš kolegų.

REKLAMA

Linos neskaudina nei pikti komentarai, nei jos blogą parodijuojantis vaizdo įrašas. Mergina sako, kad jai patinka šokiruoti: „Mėgstu dėmesį, mėgstu komentarus, ne tik gerus, bet ir blogus, man patinka žmonių reakcija“.

„Mėgstu juoktis, mėgstu juokauti, nesu davatka, o tas Linas Karoblis yra super, puiki idėja. Norėčiau susukti bendrą vaizdo įrašą su tuo vaikinu, nes žmogus turi humoro jausmą“, – apie ją parodijuonatį vaikiną atsiliepia Lina.

L. Karoblytės vaizdo blogo parodija:

Lina ne kvaila tuštutė?

„Pasaulyje tokie vaizdo įrašai kuriami kasdien, o Lietuvoje tai tapo sensacija! Iš dalies suprantu kodėl, nes ten kuriamas personažas, tai nesu tikroji aš. Ten atrodau kvaila, bet tai tik specialiai šiam įrašui kurtas įvaizdis, vardan smagumo“, – pasakojo mergina.  Su draugais iš blogo linksmai pasijuokė ir tiek, nes draugai ją pažįsta ir žino, kokia ji iš tiesų: „Man svarbiausia, kad mane palaiko šeima, draugai, jie mane pažįsta tokią, kokia esu natūrali gyvenime. Ką galvoja kiti, man nesvarbu – šunys loja, karavanas eina“.

REKLAMA

Lina Karoblytė (nuotr. Eivydas Timinskas)Lina Karoblytė (nuotr. Eivydas Timinskas)

Kad išgarsėtų, Lina pati pastangų nedėjo

„Ne aš dariau kažką, kad išgarsėčiau, ne aš dariau kažką, kad papulčiau ten, kur esu dabar. Būtent tie piliečiai, kurie komentuoja, rašo ir stumia mane į populiarumo viršūnę, – savo nuomonę dėstė Lina.

Mergina pateikė ir daugiau pavyzdžių, kaip ją garsina kiti: „Persidažiau plaukus ir įsidėjau į savo Facebook'o profilį. Iš karto vienas portalas tas nuotraukas įsidėjo į savo profilį su klausimu, kokia spalva man labiau tinka“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lina Karoblytė (nuotr. iš asmeninio albumo)Lina Karoblytė (nuotr. iš asmeninio albumo)

Lina ieško savo būsimų vaikų tėvo

Jau du metai, kaip Lina negali rasti savęs verto vaikino. Prieš tai draugavo su sportišku, gražiu ir švelnaus būdo vaikinu, kuris labai skaniai gamindavo maistą. Jie vienas kitą labai mylėjo, tačiau po šešerių metų kartu meilė dingo.

Dabar mergina ieško tik rimtų santykių, nes jau jaučiasi subrendusi motinystei, o nori ji trijų vaikų: „Mano vyras neturėtų išsigąsti, kad noriu būti mama. Arba viskas, arba nieko, gyvenimas per trumpas, neverta švaistyti laiko su tais, su kuriais nematai ateities“. Santykiuose su vyrais Lina nėra lengvabūdė ir tiki meile: „Turi būti meilė, o meilei nei amžius, nei socialinė padėtis, nei jokie barjerai ne kliūtis“.

REKLAMA

Kylančiai žvaigždei jau piršosi trys vyrai, turi ir gerbėjų, net vienas įžymus Lietuvoje žmogus, kurio mergina nepanoro įvardinti, siūlė jai susitikti ne bet kur, o...lovoje. Tačiau Lina nemano, kad tai tinkamas būdas „pakabinti merginą“: „Retai sulaukiu tokių tiesioginių pasiūlymų. Jei žmonėms atrodo, kad tai normalu, per galvą  neduosiu už pasiūlymą. Bet šiaip dažniau rašo kultūringi žmonės“.

Laukite tęsinio

Po vaizdo paplitimo internete Lina  gavo daugybę pasiūlymų: reklamavo vieną renginį Vilniaus naktiniame klube, bendradarbiavo su radijo laidomis, buvo pakviesta filmuotis TV laidoje, gavo pasiūlymų toliau ruošti blogus keliuose portaluose. Tad laukite naujų akibrokštų iš šios šviesiaplaukės „blogerės“.

P.S. Atrodo, kad tokių vaizdo įrašų manija apėmė visą pasaulį. Štai, rusiškai suprantantiems, vaizdo įrašas iš Sankt Peterburgo.

Lina Karoblytė (nuotr. R. Adžgausko)Lina Karoblytė (nuotr. R. Adžgausko)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų