• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį UEFA Čempionų lygos finale vietą užsitikrinusi Barselonos ekipa sužinojo ir savo varžovą, su kuriuo bus kovojama gegužės 28-ąją dieną „Wembley“ stadione.

REKLAMA
REKLAMA

Juo tapo Anglijos „Premier“ lygos lyderis „Manchester United“ klubas, pusfinalyje be didesnių sunkumų bendru rezultatu 6:1 sutriuškinęs Vokietijos Gelzenkircheno „Schalke“ ekipą.

REKLAMA

Apie būsimą Čempionų lygos finalą užsiminė ir „Barcelona“ komandos saugas Xavi, kuris teigia, jog finalo favoritu bus laikoma ne „Barca“, o „United“. „Finalo favoritas bus „Man Utd“, nes tai - puiki komanda. Ji žaidžia gerai kaip ir mes. Be abejonės, laimėti galime, tačiau tą reikės įrodyti aikštėje“, - sakė Xavi.

Taip pat apie busimą „raudonųjų velnių“ ir „katalonų“ susirėmimą mintimis pasidalijo ir buvęs Barselonos komandos žaidėjas bei treneris Johanas Cruyfas, kuris šio mačo favoritu priskiria „Barcelona“.

„Mano favoritė visados buvo ir bus tik „Barca“. Ši komanda metai iš metų vis stiprėja ir įrodinėją, kad tai viena stipriausių ekipų visame pasaulyje. „United“ taip pat labai galingas klubas, tačiau įveikiamas. Tai bus tik vienerios rungtynės, todėl norint jas laimėti, bus būtina susikaupti ir nenuvertinti varžovų“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų