REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pinigų perlaidų bendrovė „Western Union“  Vilniuje oficialiai atidarė Europos regiono operacijų centrą (EUROC).

REKLAMA
REKLAMA

EUROC centre jau dirba 460 Pinigų plovimo prevencijos, Operacijų, Klientų aptarnavimo ir kitų profesinių sričių darbuotojų, kurie aptarnauja „Western Union“ Agentus (partnerių centrus) ir klientus Europoje, NVS, Šiaurės Amerikoje, Vidurio Rytuose ir Afrikoje.

REKLAMA

EUROC biuras buvo atidarytas oficialios ceremonijos metu simbolinę juostelę perkirpus „Western Union“ Vykdančiajai Viceprezidentei  (operacijos ir IT) Obin Heller, Ministrui Pirmininkui Andriui Kubiliui, Ūkio Ministrui Rimantui Žyliui, Jungtinių Amerikos Valstijų Ambasadorei Anne Derse, „Western Union" Centrinės ir Rytų Europos regiono vadovui Konrad Olszaniecki ir EUROC centro vadovui Cort Norman.

„Kompanijos vystymuisi EUROC vaidmuo – labai svarbus. Centras prie mūsų pažangos prisidės teikdamas geriausias aptarnavimo paslaugas „Western Union“ Agentams ir klientams visoje Europoje ir už jos ribų“, – ceremonijos metu sakė „Western Union" Vykdančioji Viceprezidentė (operacijos ir IT) Robin Heller, kuriai didelį įspūdį paliko jaunų profesionalų, kurie jau prisijungė prie „Western Union“, talentas ir energija. „Esu įsitikinusi, kad mūsų sprendimas įkurti EUROC Vilniuje bus geriausias mūsų kada nors priimtas sprendimas“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Ministro Pirmininko Andriaus Kubiliaus, „Western Union“ investicija Lietuvoje jau pavirto į 400 naujų darbo vietų ir – dar svarbiau – į geriausia tarptautine praktika paremtas žinias. „Kadangi ši kompanija dirba daugiau nei 200 vietovių visame pasaulyje, patyrusiems profesionalams ir ką tik studijas baigusiam jaunimui tai suteikia dideles galimybes augti tiek profesine, tiek asmenine prasme“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų