• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasivažinėjimas karieta ir subtilus prancūziškas maistas gali atrodyti kaip puikus pasimatymas jums, tačiau didelė tikimybė, kad jūsų vyro linksmybių skalėje jis aukštos vietos neužims. Štai keletas idomių, aktyvių ir seksualių veiklų, kurios įtrauks jus abu.

REKLAMA
REKLAMA

Būkite azartiški

Neturime omenyje kompiuterinius žaidimus. Šiais laikais kazino atrodo tikrai puikiai ir dažnai šalia jų būna puikūs restoranai, kur jūs abu galite pavakarieniauti. Po sočios vakarienės galite azartiškai palošti su kitais lankytojais.

REKLAMA

Jodinėjimas gamtoje

Ne, tikrai ne karieta. Turime omenyje jodinėjimą arkliais gamtoje, galbūt po miškus. Yra tikrai daug žirgynų, teikiančių tokias paslaugas. O ir turėti jodinėjimo patirties visai nereikia, viską paaiškina vietoje. Jūsų vyras tikrai norės pasijusti tikru kaubojumi, galbūt tai jo vaikystės svajonė. O jūs galėsite apsimesti žavia indėne.

Pasivažinėjimas automobiliu

Jei nepatinka jodinėjimas – rinkitės modernią transporto priemonę. Bet ne savo automobilį. Šiandien galima nebrangiai parai iššinuomuoti galingesnį sportinį automobilį ir “nulėkti" juo už miesto, vingiuotais Lietuvos keliais. Vyrui patiks valdyti tokį žvėrį. O jei tai kabrioletas, tai galėsite mėgautis vėju, kuris romantiškai blaškys jūsų plaukus.

Pasilepinkite

Visi dirba daug, tokie jau tie laikai. Bet kartais reikia prisiminti ir palepinti save, tam neblogai tinka porų masažai. Tai tikriausiai vienintelis mergaitiškas malonumas spa, kuriam jis neprieštaraus.

Taigi, merginos, pirmyn stebinti savo išrinktųjų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų