• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ strategas Jose Mourinho paprašė parūpinti jam VIP ložę atsakomosiom UEFA Čempionų lygos rungtynėms su „Barcelona“, rašo ispanų laikraštis AS.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmose rungtynėse balandžio 27 dieną Madride J. Mourinho buvo pašalintas nuo komandos atsarginių žaidėjų suolo ir negalės vadovauti savo auklėtiniams atsakomajame mače.

REKLAMA

Vokiečių teisėjas Wolfgangas Starkas pašalino J. Mourinho dėl ginčų. Treneris buvo nepatenkintas dėl jo sprendimo pašalinti iš aikštės Pepe. Dvikova baigėsi „Barcelona“ pergale 2:0.

Tikimasi, kad atsakomąsias rungtynes J. Mourinho stebės su „Real“ sporto direktoriumi Migueliu Pardeza. Be to, strategą lydės du apsaugos darbuotojai.

Balandžio 28 dieną UEFA pradėjo specialų tyrimą dėl J. Mourinho pareiškimų spaudos konferencijoje po pirmųjų Čempionų lygos pusfinalio rungtynių. „Real“ treneris tuomet pareiškė, kad UEFA padeda „Barcelona“ komandai, o teisėjai nuolat „klysta“ šios ekipos naidai.

„Barcelona“ savo ruožtu pareiškė, kad ketina skųsti J. Mourinho UEFA organizacijai. Iš karto po to „Real“ interneto puslapyje pasirodė informacija dėl nesportinio „Barcelona“ žaidėjų elgesio. Atsakomosios rungtynės „Barcelona“ – „Real“ vyks gegužės 3 dieną Barselonoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų