• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NHL, KHL, AHL  ir Europos ledo ritulio lygos žaidėjai birželio 2 dieną Rygos arenoje kovos už „ICEBOX 2011“  bokso čempiono titulą. Po daugiau nei tris valandas truksiančių kovų bus paskelbtas pirmas tarpkontinentinis bokso čempionato tarp ledo ritulininkų nugalėtojas, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Šią vasarą Rygoje įvyks pirmasis tarpkontinentinis bokso čempionatas tarp ledo ritulininkų, kuriame savo jėgas išbandys kiečiausi ledo ritulio gynėjai ir puolėjai, kitaip dar vadinami policininkai  iš geriausių pasaulio lygų. Aštuoniems profesionaliems žaidėjams šį kartą neprireiks pačiūžų, lazdų ir griozdiškos apsaugos. Jie turės pasikliauti tik savo vikrumu, smūgio stiprumu ir pirštinių patvarumu, juk jiems reikės suduoti ne vieną smūgį savo varžovui.

REKLAMA

„Tarpkontinentinis bokso čempionatas tarp ledo ritulininkų yra naujas reiškinys profesionalaus sporto istorijoje, tačiau jau dabar jis sulaukė didelio atgarsio. Baltijos šalių gyventojai turi unikalią galimybę pirmieji pamatyti ledo žaidėjų kovas geriausio bokso tradicijose. Planuojama, kad jau kitais metais tokio pobūdžio renginys galės vykti keliais etapais skirtingose Europos valstybėse, Rusijoje ir JAV,“-  teigia renginio direktorius Olafs Saulriets.

REKLAMA
REKLAMA

Jau yra žinomi pirmieji keturi bokso čempionato dalyviai. Savo  jėgas pasirengę išbandyti Rusijos rinktinės puolėjas Evgenij Artiuhin, buvęs „Vityaz“ žaidėjas Brandon Sugden, AHL lygos atstovas Kip Brenan ir NHL lygoje žaidęs Ronald Petrovicky.

„Dėl šiuo metu vykstančių ledo ritulio reguliarių turnyrų ir play-off rungtynių sunku konkrečiai pasakyti, kas dar bus tie keturi žaidėjai, kurie  išeis į bokso ringą. Bet mes tiksliai galime pasakyti, kad tai bus vedančiųjų klubų žaidėjai, taip vadinami „tough guys“, kurie nemėgsta pralaimėti“, - teigia renginio direktorius Olafs Saulriets.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bokso turnyras bus surengtas pagal „taurės“ sistemą ( ketvirtfinaliai, pusfinaliai, finalas). Iš viso už čempiono titulą kovos 8 ledo ritulininkai, kovų trukmė 3 raundai  po 2 minutes. Kovotojus vertins komisija, sudaryta iš žinomų ledo ritulio ir kovotojų atstovų. Į ją įeis NHL klubo „Kalgari Fleims“ puolėjas  Raitis Ivanans, nacionalinės Rusijos rinktinės treneris ir KHL „Vityaz“ žaidėjas –  Andrej Nazarov, krepšininkas Kaspars Kambala ir kiti.

Organizatoriai žada, kad visos kovos bus lydimos įspūdingu šviesos, vaizdo ir garso šou, o tarp kovų žiūrovų laukia žinomų artistų pasirodymai, tačiau svarbiausia, kad šio renginio dalyviai galės pirmieji įvertinti, ar  ledo ritulininkai iš tikrųjų yra tokie „kieti“ vyrukai , kai susitinka akis į akį su varžovu bokso ringe.

Daugiau informacijos: http://www.ice-box.eu/soon/

Bilietus į “ICEBOX2011" platina bilietupasaulis.lt

Įėjimas tik nuo 16 metų

Bilietų kainos nuo 59 Lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų