REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Marina Bui nepaliauja eksperimentuoti su plaukais.

Iš pradžių ji gerokai pasitrumpino plaukus, nusirėžusi tresus su dirbtiniais plaukais, o visai neseniai ji buvo pakeitusi ir plaukų spalvą iš baltos blondinės į karamelinę. Apie plaukų patamsinimą žinojo vos keli žmonės, kadangi Marina skubiai juos perdažė.

REKLAMA
REKLAMA

Spalva Olialia pupytei nepatiko: „Spalva tiesiog neprilipo. Taip patamsėjusi buvau šoke“, – atviravo ji, ir todėl greitai vėl grįžo prie šviesių plaukų. Tačiau kaip ji teigia, spalva vis tiek ne tokia šviesi, kokia buvo seniau.

REKLAMA

„Nusibodo lėlės balta spalva, norisi švelnesnių, šiltesnių atspalvių ir šiaip pagydyti plauką reikia, nes po tresų nebeliko sveikų. Plaukai stipriai iškarpyti, tad nuėmus tresus, masė liko ant viršaus, o apačioj plaukų mažai ir jie labai silpni“, – apie eksperimentus Balsas.lt žurnalistei pasakojo pupytė.

„Dabar mano plaukai siekia pečius, kartais pagalvoju, kad norėčiau grįžti prie tresų, bet su natūraliais plaukais ir dirbti patogiau, niekas nesipainioja, taip prižiūrėti nereikia“, – teigė ji.

Kaip sako Marina, dėl pokyčių susilaukė skirtingų replikų, tačiau jos mylimajam Jaroslavui ir grupės draugei Oksanai Pikul pokyčiai patinka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų