REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Princas William ir jo mylimoji Kate Middleton pirmąją naktį po savo vestuvių praleis Bakingemo rūmuose.

REKLAMA
REKLAMA

Po to jaunavedžiai leisis į dvi savaites truksiančią povestuvinę kelionę. Kelionės tikslas kol kas neskelbiamas.

REKLAMA

Po poros jungtuvių Vestminsterio abatijoje balandžio 29-ąją 600 svečių bus surengtas priėmimas Bakingemo rūmuose. Vakare įvyks puota su šokiais 300 draugų ir artimųjų.

K. Middleton kartu su šeimos nariais prieš vestuves nakvos penkių žvaigždučių viešbutyje „The Goring“ netoli rūmų. Anot žiniasklaidos, visą šį viešbutį savaitgaliui yra užsakę nuotakos tėvai.

Laikraščio „The Sun“ teigimu, princas Williamas paskutinį vakarą prieš vestuves bus su savo tėvu princu Charlesu.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį pirmą kartą susitiko K. Middleton tėvai su karaliene Elizabeth II ir jos vyru princu Philipu. Susitikimas įvyko likus daugiau nei savaitei iki poros vestuvių, praneša agentūra AFP.

Carol ir Michaelas Middleton buvo pakviesti pietų į Vindzoro rūmus, karalienės rezidencijoje Londone. Karalienė yra princo Williamo senelė.

Bekingemo rūmų atstovas sakė, kad „susitikime dalyvavo karalienė, Edinburgo kunigaikštis, ponia ir ponas Middleton ir keletas kitų“.

K. Middleton tėvai susipažino, kai abu dirbo oro transporto bendrovėje, bet metė šį darbą ir pradėjo paštu užsakomų prekių vakarėliams verslą, kuris buvo labai sėkmingas ir pelningas. Jie turi tris vaikus: Kate, Pippa ir Jamesą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų