• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į sąrašą „specialių“ produktų, sukurtų artėjančioms Didžiosios Britanijos princo Viljamo (William) ir Keitės Midlton (Kate Middleton) vestuvėms, pateko „vyriškas“ alus su „Viagra“. Išgėręs tris butelius alaus, kuris Britanijos parduotuvių lentynose atsiras jau po kelių dienų, vyras pajus tokį pat poveikį, kaip ir išgėręs vieną garsiąją tabletę erekcijos sutrikimams šalinti, skelbia britų dienraštis „The Sun“.

REKLAMA
REKLAMA

„Royal Virility Performance“ pavadinto alaus sudėtyje yra šokolado ir „sveika sarkazmo dozė“, teigia naująjį alų pagaminusi Škotijos alaus darykla „BrewDog“. Ant butelio etiketės pavaizduota į princą Viljamą ir K. Midlton panaši pora.

REKLAMA

Kompanija ragina alaus gamintojus karališkąsias vestuves atšvęsti „didžiojo Vilio stiliumi“. Naujojo gėrimo butelaitį bendrovė nusiuntė ir princui Viljamui.

Verta paminėti, kad Didžiojoje Britanijoje jau prekiaujama keliomis alaus rūšimis, pagamintomis karališkųjų vestuvių proga. Vienas alus pavadintas „Karališkasis vestuvinis elis“, o kitas – „Pabučiuok mane, Keite“.

Beje, princas Viljamas vestuvių proga dovanų gavo ne tik alaus, bet ir rinkinį priemonių nuo plikimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų