REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai šie du vyrukai susitiko istorinės nuotykių juostos „Devintojo legiono erelis“ filmavimo aikštelėje, nesiliovė aidėjęs griausmingas juokas. Nors filmavimo darbai alindavo, buvo sunkūs ir reikalaujantys ištvermės, du kolegos – amerikiečių aktorius Channingas Tatumas ir britas Jamie Bellas smagiai leido laiką.

REKLAMA
REKLAMA

Jamie Bellas pasakojo, kad filmavimo aikštelėje tarp aktorių nuolat vyko varžybos. „Kieno greitesnis žirgas? Kieno kovų scena geresnė? Kuris gali išbūti lediniame vandenyje ilgiau? Tai buvo iššūkiai ir filmavimo aikštelėje mes nuolat varžėmės tarpusavy, bet tai buvo šaunu“, – prisiminė Jamie Bellas. Tuo tarpu Channingas Tatumas tvirtino, kad dažniausiai šiuos iššūkius laimėdavo jis, nors jam tekdavo stipriai paplušėti, kad įveiktų už save jaunesnį, mažesnio ūgio ir smulkesnio sudėjimo Jamie Bellą.

REKLAMA

Iš pradžių Jamie Bello herojus keltas Eska yra romėnų centuriono Marko Akvilos (Channingas Tatumas) vergas, tačiau jiems atvykus į Britaniją, viskas apsiverčia aukštyn kojomis – Markas Akvila patenka į keltų genties nelaisvę ir tampa Eskos vergu. Channingas Tatumas juokavo, kad jis, būdamas Eskos šeimininkas, su savo vergu elgėsi kilniai, o štai Jamie Bellas specialiai prašydavo papildomų dublių, kad Channingą ilgiau palaikytų savo nelaisvėje ir kankintų.

REKLAMA
REKLAMA

Channingas Tatumas mėgsta krėsti „praktinius pokštus“. Filmavimo aikštelėje jis stengėsi pričiupti ir Holivudo veteraną Donaldą Sutherlandą. Pastarasis, mėgstantis juodąjį humorą, nuolat rėždavo riebius nešvankius anekdotus. Tačiau Donaldas Sutherlandas taip ir nesuvokė nė vieno Channingo pokšto.

Vis dėlto Channingui Tatumui vienas pokštas pavyko – aktorius pergudravo filmo režisierių Keviną Macdonaldą ir panardino jį lediniame vandenyje, kad šis pajustų kokie išbandymai tenka aktoriams. „Channingas įstūmė Keviną į ledinę upę po ištisas savaites trukusių kankynių. Tai buvo neįtikėtina“, – pasakojo Jamie Bellas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau didžiausias kuriozas, įvykęs filmavimo aikštelėje, – nelaimingas atsitikimas, kai Channingas Tatumas apsiplikino savo vyrišką pasididžiavimą. Aktoriaus sakė, kad jam tikrai nelinksma tai prisiminti, tačiau jam tenka kone kiekvienam sutiktajam pasakoti šią istoriją. Kalbama, kad Channingas su savo „iPhone“ telefonu net nufotografavo sužeidimų vietą ir rodė draugams. „Ironiška tai, kad kai Channingą vežė į medicinos įstaigą, per radiją skambėjo daina „My Sex Is on Fire“, – juokėsi Jamie Bellas.

Aktoriai kvailiojo ir filmo pristatymo Didžiojoje Britanijoje metu – premjeroje, televizijos laidose, susitikimuose su gerbėjais.

REKLAMA

Linksmai nusiteikę jiedu užsuko ir į populiaraus britų leidinio „Empire“ redakciją, kad atsakytų į gerbėjų iš viso pasaulio klausimus. Pateikiame kelis iš jų:

Ar filmo „Devintojo legiono erelis“ personažas panašus į jus?

Channingas Tatumas: Net nežinau. Mano tėvo nenužudė škotų genties kariai, be to, Jamie Bellas nėra mano vergas, tiesą sakant.

Jei Jamie Bellas būtų Channingo Tatumo vergas, kokius dalykus jis verstų Jamie daryti?

Ch. T.: Norėčiau, kad jis mane nešiotų ant rankų ir teptų man sumuštinius su bekonu. Be to, aš jį retkarčiais perliečiau rimbu.

REKLAMA

J. B.: Man patinka, kad Channingas toks jautrus...

Jūs abu šokėjai. Ar bandėte surengti šokių mūšį?

Ch. T.: Aš nugalėčiau Jamie bet kokiose varžybose, tad ir šokių mūšį laimėčiau aš.

J. B.: Išskyrus FIFA (kompiuterinis futbolo žaidimas, – red.). Šiame žaidime aš nenugalimas.

Ch. T.: Gerai, tebūnie, išskyrus FIFA.

Jei galėtumėte pasirinkti bet kurį vaidmenį kino istorijoje, kas tai būtų?

Ch. T.: Jamie Bellą jo gyvenimo istorijoje. Pažymėkite: Jamie Bellas norėtų vaidinti „Juodojoje gulbėje“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar bandėte ieškoti informacijos apie save per „Google“ paieškos sistemą?

J. B.: Stengiuosi to nedaryti.

C. T.: Niekada. Ir niekam nerekomenduoju – tuomet pradėsi galvoti apie savižudybę.

Kas yra sunkiausia žvaigždės gyvenime ir ką pakeistumėte pramogų pasaulyje?

J. B.: Tuščiai praleistas laikas. Man atrodo, kiekviena žvaigždė turi būti ekodraugiška.

Ch. T.: Išvaikyčiau visą naująją TMZ (TMZ – Trisdešimties Mylių Zona, Holivudo centras, – red.) paparacų kartą.

Ar teko daug fiziškai rengtis šiam filmui?

Ch. T.: Aš turėjau bėgioti. Labai labai daug. Nes režisierius pareiškė, kad aš per storas.

Ar aktoriai pasiliko nors vieną kostiumą iš filmo?

J. B.: Channingas pavogė visus savo kostiumus! Paskutinę filmavimo dieną jis pačiupo šarvus bei kardą ir spruko į mašiną.

REKLAMA

Ch. T.: Netiesa! Nors, jei atvirai, turiu tokią tradiciją paskutinę filmavimo dieną pavogti kostiumą, kurį tądien vilkiu.

Kuris jūsų mėgstamiausias epizodas filme?

Ch. T.: Man patiko, kai mano draugas Jamie Bellas tempė mane per Škotiją.

Ar jūs dar kartu vaidinsite kitame filme? Gal šokių filme?

Ch. T.: Aš norėčiau vaidinti muzikinėje šio filmo versijoje, tačiau prodiuseriai atmetė mano sumanymą. Žinoma, juokauju.

J. B.: Mes bandėme sukurti kelias šokių scenas šiame filme, bet nieko gero iš to neišėjo...

Ar yra filmo žanras, kurio dar nebandėte, bet norėtumėte pabandyti?

Ch. T.: Miuziklas.

J. B.: Aš norėčiau kurti dokumentinius filmus... Dokumentika yra įdomiausia kino rūšis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų