• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkė Evelina Bakanovienė, išgarsėjusi dar vaikystėje, o šiuo metu grįžusi į muzikinį pasaulį kartu su Kauno Burgundiškuoju choru neslepia, kad jos svajonių darbas – televizijoje. Tam, kad padaugėtų šansų būti pastebėtai, Evelina ryžosi tapti „Olialia“ žvaigžde.

REKLAMA
REKLAMA

„Dalyvauti šioje fotosesijoje sutikau ne iš karto – pasiūlymo sulaukiau jau prieš kelis mėnesius, bet tuomet nesutikau. Po ilgų įkalbinėjimų ir artimų žmonių palaikymo pagaliau ryžausi. Didelės įtakos turėjo aplinkiniai, kurie sakė, kad pastaruoju metu puikiai atrodau, tiesiog švyčiu. Pati jaučiausi pakankamai pasitikinti savimi, be to, numečiau 4 kilogramus“, – naujienų portalui Balsas.lt sakė Evelina.

REKLAMA

Vis dėlto atlikėja prisipažino, kad demonstruoti apatinius drabužėlius nebuvo lengva. „Prisipažinsiu, kad fotosesijos metu jaučiausi labai blogai. Vien dėl to, kad teko šiek tiek apsinuoginti, buvo nedrąsu. Nors nuotraukos nėra nei vulgarios, nei man teko visiškai apsinuoginti, tačiau jaučiausi labai blogai. Net po fotosesijos mąsčiau – kam man to reikėjo. Tačiau kai pamačiau fotosesijos rezultatus, likau labai patenkinta – nuotraukos kokybiškos ir labai gražios“, –  kalbėjo E. Bakanovienė.

Naujoji „Olialia“ žvaigždutė teigė, kad dabar jau nesigaili dėl šio žingsnio, o šeimos narių atiliepimai taip pat buvo teigiami. „Kol esu jauna, nusprendžiau išbandyti save ir mesti sau iššūkį. Daugiau tokių progų gali ir nepasitaikyti“, – sakė atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų