REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ prodiuseriai ruošiasi antrajam šou sezonui. Viena pirmųjų prie projekto prisijungė dainininkė, „Žvaigždžių duetų“ nugalėtoja, grupės „Studentės“ vokalistė Irūna Puzaraitė.

REKLAMA
REKLAMA

Tai bus ypatingas išbandymas dainininkei, nes ji niekada nelankė šokių pamokų ir niekada nešoko sportinių šokių. Viso labo septyniolika metų nuo savo ketverių dainuoja scenoje.

REKLAMA

„Visą gyvenimą svajojau pabandyti šokti, bet vis pritrūkdavo laiko. Vis pamąstydavau apie šokių pamokas, bet niekada negalvojau, kad reikės mokytis šokti prieš visą Lietuvą“, - sako Irūna.

Mergina pastaruoju metu vis leidžiasi į avantiūras: nusifilmavo seriale, fotografavosi erotinėse fotosesijose, vedė laidą.

„Iš šokių labiausia bijau... šokių, - nusijuokia mergina. – Nebijau apsijuokti, nebijau iškristi, nebijau pargriūti. O jei ir pargriūsiu, tai atsistosiu ir vėl šoksiu. Norėčiau pašokti bent dviejose pirmose „Kviečiu šokti“  laidose“, - šypsosi mergina.

Kol kas Irūna su LNK prodiuseriais dar dairosi partnerio, tačiau jai nėra svarbu, kas jis toks bus.

„Bus profesionalas, ir man to užtenka“, - sako mergina.

Ir žaismingai priduria: „Aš manau, kad man valsas nepavyks. O tie šokiai, kurie greiti, kuriems reikia energijos man bus pats tas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų