• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jums reikės:

REKLAMA

1 kg vištienos filė
4 cukinijų

2 šaukštų pistacijų

2 svogūnų

2 skiltelės česanko

pusė citrinos

1 stiklinė sauso balto vyno

4 šaukštai alyvuogių aliejaus

1 šaukštas kario prieskonių

druskos pagal skonį

juodieji pipirai

Paruošimas:

Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti citrinos sultimis, pasūdyti.

Svogūnus supjaustyti  pusžiedžiais.

Česnakus supjaustyti griežinėliais.

Cukinijas supjaustyti gabaliukais.

Gilioje keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų ir pakepinti jame svogūnus ir česnakus (apie 15 min).

Tada sudėti vištieną ir kepti apie  10 min. Supilti vyną. Kai vynas  šiek tiek išgaruos, sudėti cukinijas.

Suberti karį, druską, pipirus ir pistacijas, išmaišyti, uždengti ir ant silpnos ugnies  troškinti apie 30 min. Jei prireiks, galima įpilti truputį vandens.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų