• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 1-oji – pokštų ir melų diena, kai galima meluoti be jokios sąžinės graužaties, o net ir apgautieji nepyksta.

REKLAMA
REKLAMA

Į dienos naujienas pramanų privėlė ir Balsas.lt, bet Melagių diena baigėsi ir atėjo laikas atskleisti visas melagystes.

REKLAMA

Gandai, kad drauge su mylimuoju Jarlo dainininkas „R. Kirilkinas kraustosi į Suomiją“, o Didžiosios Britanijos princo Williamo sužadėtinė „K. Middleton laukiasi“ – viso labo tik gandai ir juose tiesos ieškoti neverta, ypač balandžio 1-ąją.

Taip pat išgalvota ir naujiena, kad Libijos lyderis „M. Gaddafis atsistatydino“. Tiesa ta, kad jis niekam neketina užleisti valdžios ir vis dar priešinasi ne tik savo šalies  sukilėliams, bet ir užsienio karinėms pajėgoms.

REKLAMA
REKLAMA

Žinia, kad „Lietuviškame viešbutyje Turkijoje – 200 naujų darbo vietų“ – irgi balandžio pirmosios pokštas.

Pranešimas, kad „Už torio reaktorius baltarusiai siūlys Vilniui nemokamą šildymą“, daugeliui turbūt pasirodė lyg svajonė. Deja, bent jau kol kas tai dar nevirs realybe.

Interneto tautosakos portalo pipedija.com pranešimą, kad portalo „Balsas.lt“ žurnalistas Tomas Čyvas imasi vadovauti projektui, melagių dieną paneigė pats T. Čyvas: „Paneigimas dėl Pipedijos“.  Belieka spėlioti – kas čia tikra, kas pokštas. Aišku tik tiek, kad darbuotojų niekas neatleido.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pristatytos pirmosios sausos „Sobieski“ degtinės tabletės „ST“ – taip pat netikra naujiena. Gėrimų gamintojai sausų alkoholinių tablečių kol kas dar neišrado.

Dar vienas balandžio pirmosios melas – naujiena, kad „VMI nebepriims balandžio 1-ąją užpildytų deklaracijų“. Nors mokesčių inspektoriai taip pat pokštauja, bet deklaracijas ir įvairiausius dokumentus tvarko atsakingai ir priima net balandžio 1-ąją.

Balsas.lt redakcija tikisi, kad Melagių dienos pokštai praskaidrino Jums nuotaiką, o patys pastabiausi galėjo ne tik pasijuokti, bet ir dalyvauti konkurse „Surask melagystes“. Jo nugalėtojai bus paskelbti pirmadienį, balandžio 4 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų