• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Energetika be saugiklių “. Energetikos ministerija, kurioje, anot sklindančių pašaipų, nėra energetikų, buvo sukurta lyg ir kilniam tikslui. Premjeras Andrius Kubilius, atkakliai kartojęs, kad ministerija nekainuos nė vieno papildomo lito, jos įkūrimą aiškino taip: anksčiau energetikai valdė valstybę, dabar valstybė turi valdyti savo energetiką. Ir valdo. Neseniai interpeliaciją Seime atlaikęs energetikos ministras Arvydas Sekmokas ne tik skelbiasi galintis parašyti Baltarusijoje galiojančius įstatymus, bet ir moko dirbti Seimo kontrolierių.

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Futbolo kardinolą skandina mafijos šešėlis“. „Balsas.lt savaitė“ atskleidė prieštaringai vertinamo Lietuvos futbolo federacijos generalinio sekretoriaus Juliaus Kvedaro tamsiąją praeities pusę.

REKLAMA

Lilija Valatkienė, žurnalo „Gimtasis kraštas vyriausiojo redaktoriaus pavaduotoja, įsitikinusi, kad krizė – geriausias laikas atsinaujinti.  Apie tai skaitykite rubrikoje „Savaitės interviu“.

Rubrikoje „Pinigų skonis“ skaitykite straipsnį „Prekių etikečių tyrinėjimo nauda“. Šeimos finansų ekspertės Julitos Varanauskienės teigimu, taupumas – ne gėda. Vis dėlto kiek pirkėjai linkę taupyti lygindami kainas? Tai, kad iš tiesų prekių kainos skirtinguose centruose gali gerokai skirtis, rodo Lietuvos vartotojų instituto 2009 metais atliktas tyrimas. Ar iš tiesų lygindami kainas pirkėjai galėtų sutaupyti iki 20 procentų išlaidų?

REKLAMA
REKLAMA

Komedija „Meilė pagal grafiką“, režisuota Adolfo Večerskio, yra vienas populiariausių spektaklių Lietuvoje. Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ skaitykite interviu su sostinės teatro „Domino“ aktorėmis Gabija Jaraminaite-Ryškuviene ir Dalia Brenciūte.

„Sirgalių tribūnose“ skaitykite žurnalisto Erildo Budraičio straipsnį „D. J. Strawberry: „Negaliu atsukti laiko“. NBA duonos ragavęs Darrylas Eugene'as Strawberry Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandoje pratinasi prie naujojo vaidmens. Kaip jam sekasi, sužinosite perskaitę interviu su krepšininku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Technologijų“ rubrika pristato planšetinį kompiuterį „LG Optimus Pad“, kuris jau pasiekė Europą.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų