• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar ankstus rytas, ar vėlus vakaras po sunkios darbo dienos, turi išsaugoti savo grožį ir moteriškumą. Mes Tau nesiūlysime nuolat vaikščioti pasidažius arba su aukštakulniais, nesiūlysime ir eilinę dieną su vakarine šukuosena eiti į gatvę. Mes Tau, kaip moterys moteriai, išvardysime pagrindinius PENKIS moters grožio TABU. Jei vengsi jų, spinduliuosi moteriškumu ir Tavo vyras Tave visada mylės!

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis grožio tabu: riebaluoti plaukai. Ar trečiadienis, ar šeštadienis, rytą turi pradėti dušu arba bent jau galvos plovimu. Švarūs bei purūs plaukai suteiks Tau pasitikėjimo savimi, o praeiviai bei kolegos slapta svarstys Tavo sugebėjimus net ir ankstyvą rytą atrodyti gražia.

REKLAMA

Antrasis grožio tabu: neprižiūrėti antakiai. Ar žinojai, jog antakiai formuoja veido formą ir bruožus? Kiekviena moteris turi prižiūrėti savo antakius - nuolat juos pešioti, o esant išblukusiai spalvai - padažyti juos cheminiu pieštuku.

Trečiasis grožio tabu: nemalonus burnos kvapas. Ką turi kiekvieną rytą daryti? Teisingai! Valytis dantukus! Rytą pradėk nuo mėtinės dantų pastos, šviežio obuolio ar stiklinės sulčių - gaivus burnos kvapas tikrai garantuotas. Bet jei dėl organizmo sutrikimų (tam tikrų ligų), nemalonus burnos kvapas Tave kamuoja jau ilgą laiką, savo rankinėje (į kurią telpa visas Tavo gyvenimas) turi turėti mėtinės kramtosios gumos arba mėtinių ledinukų. Nepamiršk mėtinukų svarbių susitikimų metu, kai teks bendrauti su žmogumi akis į akį, nesilaikant didelio atstumo.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtasis grožio tabu: nesutvarkyti nagai. Jei su savimi visada turėsi bent jau dildę arba nagų lako valymo priemonę, tavo nagai atrodys puikiai. Būna kartais dienų lyg tyčia, kai nulūžta ilgas nagas arba ryškus nagų lakas atsilupa. Todėl turėdama pirmuosius pagalbininkus, atrodysi gražiai! Nepamiršk, jog idealiai sutvarkyti nagučiai moteriai yra labai svarbu tiek kiekvieną dieną darbe, tiek svarbaus susitikimo metu.

Penktasis grožio tabu: reta depiliacija. Moterys ir merginos, net jei Jūs kiekvieną dieną kojas slepiate po kelnėmis, bent kartą per savaitę užsidarykite vonioje ir palepinkite savo kojytes depiliacija, po kurios Jūs jausitės puikiai. Žiūrėk, atliksite depiliaciją ir kitą rytą į darbą žygiuosite su sijonėliu. Juk pavasaris!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Būkite sveikos, gražios, prižiūrėkite save ir stenkitės nepamiršti pagrindinių grožio tabu: riebaluotų plaukų, neprižiūrėtų antakių, nemalonaus burnos kvapo, nesutvarkytų nagų ir retos depiliacijos. Tereikia vos kelių akimirkų, šiek tiek noro ir kelių kūno priežiūros priemonių ir visi šie trūkumai dings!

 

Straipsnio autorė Gerda Zemenskaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų