REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Reaguodamas į Vyriausybės vadovo Andriaus Kubiliaus išsakytą mintį, kad mūsų šalyje geri stadionai atsiras gal tik tada, kai į Lietuvą atvyks tokie klubai kaip Madrido „Real“ ar Londono „Chelsea“, įžeidusią ne tik futbolininkus, bet ir sporto aistruolius, Seimo frakcijos „Tvarka ir teisingumas“ seniūnas Valentinas Mazuronis kreipiasi į Premjerą prašydamas, kad šis atsiprašytų visų Lietuvos piliečių, ypač jaunimo, už neatsakingą ir atsainų požiūrį į sporto puoselėjimą, už parodytą nepagarbą savo šalies garbę ginantiems ir jai atstovaujantiems futbolininkams.

REKLAMA
REKLAMA

Anot V.Mazuronio, Premjero nuomonė, jog stadionus reikia statyti ne savo vaikams, ne saviems sportininkams, sudarant jiems galimybes tobulėti ir siekti aukštumų, bet tik dėl atvykstančių užsieniečių, mažų mažiausiai šokiravo. Parlamentaro nuomone, jei A.Kubiliui rūpi tik užsienio garsenybės, tai gal jis turėtų vadovauti ne Lietuvos valstybei, o, pavyzdžiui, Didžiajai Britanijai ar kokiai kitai šaliai.

REKLAMA

„Labai blogai, kad Lietuvos Premjeras yra pasiruošęs statyti stadionus, investuoti tik dėl garsių ženklų. Lygiai taip pat jis elgiasi ir su Lietuvos verslininkais, siekdamas pritraukti tik stambias užsienio kompanijas, tuo tarpu vietiniams verslininkams nesiūlo jokios paramos. Taip neturi būti. Todėl kreipiuosi į Premjerą ir prašau jį nedelsiant atsipeikėti ir atsiprašyti visų Lietuvos žmonių už ištartus įžeidžiančius žodžius. Gerbiamas Premjere, tokie Jūsų teiginiai nedera Lietuvos Vyriausybės vadovui, daro gėdą ir kelia mūsų visų pasipiktinimą“, ‑ savo nuomonę išsakė V.Mazuronis.

Parlamentaras teigia, kad jeigu A.Kubilius pasakė nesąmonę ir iš tikrųjų taip negalvoja, jis privalo kuo greičiau paneigti šiuos savo žodžius ir atsiprašyti. Tačiau jei jo nuomonė sutampa su išsakyta mintimi, jis neturėtų vadovauti Lietuvos Vyriausybei, o eiti... į Angliją ar kur nors kitur.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų