REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Jei norite nustebinti aplinkinius įspūdinga apranga ir nuostabiu įvaizdžiu, neskubėk pirkti naujų drabužių, geriau atnaujink senuosius, priderindama stilingus aksesuarus!

REKLAMA
REKLAMA

Mes Jums pateiksime aštuonis aksesuarus, kurie suformuos puikų Jūsų įvaizdį ir į darbą, ir į vakarėlį.

REKLAMA

1) Rankinė. Tai aksesuaras, kurį turi kiekviena moteris, tačiau dažnai damos padaro nemažai klaidų, susijusių su rankinės nešiojimu. Taigi, jei eini į stilingą vakarėlį, prie aukštakulnių derink mažutę delninukę, o jei šėlsi su draugais mieste – puikiai tiks rankinė per petį. Taip pat stilinga dama turi žinoti, jog vasarą neišsivers be šviesios, o žiemą – be tamsių spalvų rankinės.

2) Bateliai. Tikriausiai ir priminti nereikia, kad elegantiški aukštakulniai papuoš kiekvieną damą ir pavers ją princese. Batelius su itin aukšta pakulne rinkitės tik tuo atveju, jei Jums neteks daug vaikščioti, idealus pasirinkimas 4-6 centimetrų pakulnė. Svarbiausia, kad jaustumėtės patogiai.

REKLAMA
REKLAMA

3) Skarelė, šalikėlis. Jį turėtumėte ryšėti kiekvieną sezoną: jis puikiai dengs pečius niūrią rudens popietę, sušildys šaltą žiemos vakarą, pavasarį suteiks Jums spalvų ir polėkio, o vasarą šiek tiek pridengs pernelyg atvirą palaidinukę.

4) Rankinis laikrodis. Ar Jums dar nepabodo vis dairytis į mobilųjį telefoną, kad sužinotumėte kiek valandų? Pats metas įsigyti rankinį laikrodį. Itin madingi – masyvūs laikrodžiai, tačiau jei Jūs esate gležna, o Jūsų riešas – laibas, rinkitės siaurą elegantišką laikroduką. Ar žinojote, jog rankinis laikrodis išduoda ir žmogaus finansinę padėtį bei užimamą vietą visuomenėje? Rinkitės kuo geresnį ir renkantis netaupykite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5) Papuošalai. Segės, žiedai, auskarai, karoliai... Ar šiandien už lango lyja, ar sninga, Jūs turite išlikti moteriška, o moteriškumą pabrėš puikiai parinkti papuošalai!

6) Plaukų papuošalai. Pamirškite palaidus plaukus, pavasarį susekite savo garbanas, suriškite uodegėlę ir būtinai įsisekite stilingą aksesuarą. Puikiai tiks šiek tiek žibantis segtukas arba matinis, puikiai atskleisiantis Jūsų plaukų spalvą;

7) Akiniai. Šviečianti saulė už lango – išdykusi. Tad kodėl neįsigyti akinių nuo saulės? Šiemet mados žinovai praneša, jog vyrauja pati didžiausia akinių nuo saulės įvairovė – nuo plačiais rėmais, didelių tamsių iki siaurų akinukų. Jei jau viskas madinga, kodėl ir Jums nepabalnojus nosytės akiniais?

8) Diržas. Ir kelnes prilaikys, ir papuoš, ir palieknins liemenį. Platus, siauras, juodas arba šviesių spalvų – derinkite prie rankinės, batelių arba šalikėlio.

 

Parengė Gerda Zemenskaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų