REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jis vadinamas naujuoju sekso simboliu. Tai liudija ne tik antroji vieta po pačios Julios Roberts žurnalo „People“ išrinktame gražiausių planetos garsenybių šimtuke, šią savo reputaciją gražuolis aktorius patvirtino kuriant įspūdingą istorinį epą „Devintojo legiono erelis“.

REKLAMA
REKLAMA

Pagal filmo scenarijų, šioje istorijoje nėra nė vienos veikėjos moters. Tad prasidedant juostos „Devintojo legiono erelis“ filmavimo darbams, Channingas Tatumas bandė įtikinti juostos režisierių Keviną Macdonaldą, kad reikėtų pagalvoti apie moterišką personažą. Tačiau „Oskaro“ laureatas Kevinas Macdonaldas turėjo kitokį įsivaizdavimą. Režisierius nenorėjo jokių holivudinių klišių – jokių dirbtinių komercinių meilės istorijų. Pasak Ch. Tatumo, režisieriaus vizija pasiteisino – aktorius mano, kad skirtingai nei kiti filmai apie Romos imperiją „Devintojo legiono erelis“ daug tikroviškesnis.

REKLAMA

Vis dėlto Ch. Tatumas ilgai neištvėrė be moterų ir „Devintojo legiono erelio“ filmavimo darbams įpusėjus pasikvietė savo žmoną pas jį pasisvečiuoti. Aktorė ir šokėja Jenna Dewan rado laiko atvykti pas vyrą į Britaniją, kur buvo filmuojama juosta. Tačiau tą savaitė buvo pats filmavimo darbų įkarštis, todėl Ch. Tatumas turėjo tik maždaug laisvą pusvalandį per dieną susitikti su žmona. Ką jie veikė tą pusvalandį per dieną? Aktorius pasakojo, kad pora vaikštinėdavo, eidavo į aludę. Užtat filmavimo pamainai pasibaigus jie turėjo ištisą naktį! Tad nenustebkite, jei filme „Devintojo legiono erelis“ pamatysite Ch. Tatumą kartais lyg ir gerai neišsimiegojusį.

REKLAMA
REKLAMA

Ch. Tatumas ir J. Dewan susipažino juostos „Šokis hiphopo ritmu“ filmavimo aikštelėje. Po kelerių metų, 2009-aisiais, pora susituokė. Neseniai abu aktoriai vėl kartu filmavosi juostoje „Dešimt metų“.

„Tai buvo fantastiška. Po filmo „Šokis hiphopo ritmu“ mes drauge nebedirbome, tad beprotiškai puikiai leidome laiką. Mes nė karto nesusiginčijome filmavimo aikštelėje, nes ir gyvenime tarp mūsų nelaksto jokios kibirkštys“, – pasakojo Ch. Tatumas.

Lietuvos kino gerbėjai jau balandžio 8 dieną galės išvysti moterų numylėtinį Ch. Tatumą istoriniame nuotykių epe „Devintojo legiono erelis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų