REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Lietuvos ponia 2010“ Ilona Aksenavičienė prisiekinėjo nežinojusi apie bankininkų perspėjimus, kuriuos jos vyras Džordanas išgirdo bandydamas įgyvendinti žmonos užgaidą.

REKLAMA
REKLAMA

Keturi vaikai, mylimas darbas, tobula išvaizda – to praėjusiais metais gražiausia Lietuvos ponia tapusiai I. Aksenavičienei galėtų pavydėti ne viena. Tačiau viso to kaunietė nebūtų pasiekusi be vienos didžiausių savo dovanų – tvirto charakterio.

REKLAMA

Jis atsiskleidė LNK projekte „Tu gali. Savaitės dvikova“, kuriame moteris metė iššūkį profesoriui Donatui Katkui. Visos laidos metu santūrumą išlaikiusi moteris negalėjo nuslėpti emocijų, kai jos sutuoktinis prisipažino po žmonos ultimatumo priėmęs labai rizikingą sprendimą.

„Ilona norėjo didesnio namo, - laidos vedėjo Alvydo Šlepiko paklaustas, ar pildo visus žmonos įgeidžius, pečiais tik gūžtelėjo gražuolės vyras Džordanas. Su Ilona jį užgriuvusia atsakomybe jis taip pat nesidalino. „Žmona apie tai nežinojo“, - sako vyras.

Panašu, kad tuo metu tokia didelė būsto paskola ir palūkanos šeimai buvo biudžeto išbandymas.

Grožis, pasirodo, tikrai galingas ginklas, mat, kaip paaiškėjo vėliau, Džordanui atiteko ne tik namo pamatų, bet ir Ilonos gerbėjų našta.

„Tu gali. Savaitės dvikova“ – penktadienį 19 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų