REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turizmo sektorius kaskart vis labiau stebina ir atrodo, kad nebežino kokių keistenybių sukūrus, kad prisiviliotų daugiau turistų, ypač kalbant apie viešbučius. Šįkart kalbame apie tris viešbučius, kurie, kaip rašo tinklapis viajes.net, „yra tikrai labai keisti“.

REKLAMA
REKLAMA

Titaniko tema visuomet buvo ir bus madinga, tad štai pavyzdžiui Berlyne buvo pastatytas turkiškas viešbutis, kuris vadinasi Hotel Titanic, kuris, nors ir nebuvo statomas garsiojo laivo tematika, tačiau pavadinimą gavo dėl savo formos, kuri panaši į laivą.

REKLAMA

Titaniko viešbutis Berlyne (viajes.net nuotr.)Titaniko viešbutis Berlyne (viajes.net nuotr.)

Galactic Suite - tai pirmasis viešbutis kosmose, kuris jau 2012 ketina pradėti savo veiklą - plėtoti kosminį turizmą. Tai kosminę stotį primenantis viešbutis, kuriame turistai jau pradėjo rezervuoti kambarius. Pro kambarių langus bus galima matyti „vaizdus į pasaulį“ ir saulėlydį net 15 kartų per dieną...

Povandeninis kurortas Poseidon Undersea Resort, Fidži salose, tai pirmas povandeninis kurortas pasaulyje. Žmonės čia galės miegoti 12 metrų gylyje, prabangiuose, aukštos klasės kambariuose, kai tuo pat metu galės stebėti fantastišką povandeninio pasaulio panoramą per savo numerio langus: koralų sodus, maitinti žuvis (nuspaudus specialų mygtuką) ir t.t. Patys romantiškiausi galės švęsti savo vestuves povandeninio laivo formos kambaryje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų