REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 20 dieną 19.30 val. „Chorų karuose“ dėl išlikimo kausis ne tik penki likę chorai – Vilniaus Tarptautinis, Kauno, Telšių, Tauragės ir Alytaus. Vienas prieš kitą muzikinėje dvikovoje stos ir projekto vedėjai – Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas.

REKLAMA
REKLAMA

TV3 žiūrovai, išrinkę šį duetą mylimiausia eterio pora, šį kartą spręs, kuris iš jų geresnis dainininkas – J. Jurkutė su smagiu rokenrolu ar V. Šapranauskas su „Kolorado vabalais“.

REKLAMA

Šį sekmadienį „Chorų karuose“ skambės įvairaus stiliaus dainos, o vienam iš chorų teks atsisveikinti su  projektu. Kuris – Tauragės Ugnies choras su Liudu Mikalausku, Kauno Burgundiškasis choras su Danguole Beinaryte, Telšių Smaragdinis choras su Deivydu Zvonkumi, Alytaus Oranžinis choras su Justu Lapatinsku ar Tarptautinis Vilniaus Sidabrinis choras su Stanislovu Stavickiu-Stano paliks projektą, – spręs TV3 žiūrovai ir projekto komisija.

REKLAMA
REKLAMA

Po penktosios projekto „Chorų karai“ laidos bendroje komisijos ir TV3 žiūrovų balsavimo lentelėje chorai užima šias vietas:

1. D. Beinarytė ir Kauno Burgundiškasis choras

2. S. Stavickis-Stano ir Tarptautinis Sidabrinis choras

3. D. Zvonkus ir Telšių Smaragdinis choras

4. L. Mikalauskas ir Tauragės Ugnies choras

5. J. Lapatinskas ir Alytaus Oranžinis choras

Projektą „Chorų karai“ jau paliko dviejų moterų generolių vadovaujami chorai – TV3 projekto „Vaikų balsas“ vedėjos Neringos Čereškevičienės Baltasis Vilniaus choras ir Augustės Vedrickaitės Utenos Auksinis choras.

„Chorų karai“ su J. Jurkute ir V. Šapranausku – kovo 20 dieną 19.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų