REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žymiausias šalies stilistas prisipažino, kad vis rečiau praeiviai sulaukia jo kritikos – tiek moterys, tiek vyrai vis atidžiau rūpinasi savo išvaizda. O kaip pats Mantas rūpinasi savo stiliumi?

REKLAMA
REKLAMA

Antikvarai spintoje.

Nesu linkęs kaupti drabužių – negailėdamas nenešiojamus ar įgrisusius metu iš spintos. Štai ir dabar neseniai dariau reviziją, norėjau atsinaujinti prieš pavasarį. Nereikalingus drabužius, kaip ir visad, pasiūliau draugams.

REKLAMA

Tiesa, neišmetu originalių iš užsienio atsivežtų ar dizainerių padovanotų dalykėlių. Galiu drabužio ir nedėvėti, bet kaip prisiminimą laikau spintoje. Turiu vieną labai gražų švarką – nors ir per didelis, tačiau dovana – neišmesi...

M. Petruškevičius (nuotr. Fotodiena.lt/Audriaus Bagdono)M. Petruškevičius (nuotr. Fotodiena.lt/Audriaus Bagdono)

Mėgstamiausi.

Labai mėgstu švarkus, vyriškus kostiumus, šalikus – tokie daiktai gali ilgai tarnauti, tad stengiuosi pirkti tik aukštos kokybės gaminius.

REKLAMA
REKLAMA

Talismanai.

Žmogus pats turėtų būti kaip talismanas!

Nesu linkęs prisirišti prie aprangos ar aksesuarų. Drabužiai juk susidėvi – vieno megztuko visą gyvenimą nepanešiosi. Tad vieninteliai atributai, su kuriais nesiskiriu, dvi juostelinės apyrankės. Tai – prisiminimas, menantis kelionėje sutiktus žmones.

M. Petruškevičius (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)M. Petruškevičius (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)

Silpnybės.

Viena svarbiausių garderobo detalių laikau kvepalus. Kartais, galvodamas, kuo apsirengti, drabužių ansamblį pradedu būtent nuo kvapo. Kvepalai gali palikti kur kas didesnį įspūdį už drabužius, tikslingiau atskleisti tavo būdą ar nuotaikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pavasarinės nuotaikos.

Pavargau nuo tamsių spalvų, tad šiuo metu norisi ryškesnių atspalvių. Nemanau pakeisti viso garderobo, tačiau planuoju įsigyti kokius ryškesnius marškinius, golfą ar megztinį.

Pavasaris, vis dėlto, asocijuojasi su gaiva, švara. Neseniai lankydamasis Italijoje stebėjau vyrus, kurie, nors ir neatrodo įspūdingai, kreipia didelį dėmesį į švarą, tvarką: būtinai pasikvėpins, rengsis tik švariais ir nenudėvėtais drabužiais. Atrodo smulkmenos, tačiau būtent to palinkėčiau lietuviams – labiau kreipti dėmesį į tai, kaip savimi rūpinamės.

REKLAMA

M. Petruškevičius (nuotr. Fotodiena.lt/Simono Švitros)M. Petruškevičius (nuotr. Fotodiena.lt/Simono Švitros)

Stiliaus patarimai vyrams.

Pasiūlyčiau pasinaudoti ateinančiu pavasariu ir įsigyti bent vieną ryškesnę aprangos detalę. Na, o jei spalvos netraukia, užteks pasipuošti akinamai baltais marškiniais – tai, geriausia išeitis stiliaus atžvilgiu kukliam vyrui.

Patarimai moterims.

Nesiūlysiu jokių mados tendencijų, tik palinkėsiu drąsos eksperimentuojant! Mados aukos atrodo juokingai, kur kas labiau vertinamas savitas stilius. O mados tendencijos – tik jūsų stiliaus detalės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų