REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atrodo, kad apie Mindaugą, po kelionės pėsčiomis iš Vokietijos į Lietuvą netekusį kojų, jau viskas papasakota. Tačiau „24 valandų" komandai įtarimą sukėlė pasikeitęs vaikino elgesys. Jis atsiribojo nuo pasaulio. Taip, Mindaugo bėdos dėl sveikatos nesibaigia. Jam visiškai negyja amputacijos žaizdos. Maža to, vienos iš amputuotų kojų kaulas netgi pradėjo pūti.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau žurnalistinė nuojauta kuždėjo, kad už to slepiasi dar kažkas. Įtarimai pasitvirtino. Tauragėje kalbama, kad Mindaugas buvo susidėjęs su bloga kompanija, kuri į užsienį važiuodavo vogti. Dabar, pasak vaikino artimųjų, tie patys „draugai“ norėtų pasinaudoti pinigais, kuriuos paaukojo geri žmonės. O jų jau surinkta daugiau kaip šimtas tūkstančių litų.

REKLAMA

Užsiminus, kad Mindaugas ketina nusipirkti būstą, tik dar neapsisprendė, kuriame Lietuvos mieste, Mindaugo giminaitė  perspėjo apie galimus piktus jo kompanijos kėslus parduoti būstą ir išmesti Mindaugą į gatvę. Giminaitė perspėja – nuo šių žmonių nepasislėpsi. Jie gali iškasti ir iš po žemių.

Kad grėsmė reali, patvirtina ir tas faktas, jog buvo užpulta ir sumušta 18 – metė Mindaugo sesuo. Kaukėti plėšikai ją užpuolė namo laiptinėje. Visa sudaužyta ir išsigandusi mergina išdrįso parašyti pareiškimą Tauragės policijos komisariate. Vyksta ikiteisminis tyrimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų