• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šviežias, kvepiantis naujumu serialas „Jausmų miestas“ LNK televizijoje pasirodys Moters dienos išvakarėse – kovo 7-ąją. Likus vos savaitei iki naujo serialo starto, „Jausmų miesto“ aktoriai pakvietė į serialo pristatymą Kulinarijos studijoje. Tačiau čia kunkuliavo ne jausmų katilas su sriuba, bet buvo verdamas tikrų tikriausias muilas.  Su romantišku rožių aliejumi, aštriu imbieru,  intriguojančiu rozmarinu, gaiviais saldžiaisiais apelsinais, seksualiąja levanda – visa spalvų, kvapų ir nuotaikų palete - kaip seriale.

REKLAMA
REKLAMA

„Nors terminas „muilo opera“ yra kilęs dėl Amerikoj paprastai tokį žanrą rėmusių „sponsorių“, man atrodo, jog tokia giminystė visiškai nebjauri. Juk muilas kvepia vasara ir švara. Muilas – tai meilė kūnui ir sielai“, - skelbė renginio vedėja, viena serialo aktorių Redita Dominaitytė ir kartu su „Lemurijos“ specialistais pakvietė kolegas, filmavusius „muile“, patiems pabūti režisieriais ir pasigaminti savo muilo VRS muilo viryklėlėje.

REKLAMA

Redita pristatė „Jausmų miesto“ veikėjus, rožėmis kvepiantį meilės trikampį - Neringą  Nekrašiūtę, Moniką Vaičiulytę ir Andrių Povilauską, pagrindinį serialo trejetą. Elegantiškas ir ekologiškas, gėlėmis kvepiančias serialo damas –  Jurgą Kalvaitytę, Liną Rastokaitę, Elidą Dubinskytę - Šimaitę, Gabrielę Aničaitę.

Redita nepamiršo ir tų, kurių PH subalansuotas tik vyrams - Gintaro Mikalausko,  Ramūno Šimukausko, Sakalo Uždavinio, Haroldo Šklėriaus.

REKLAMA
REKLAMA

Serialas turi ir šeimyninį muilą – imi vieną , gauni du - Jurgį Damaševičių ir Editą Zizaitę.

Dar dviejų toli skraidančių muilo burbulų, kurių, kaip ir priklauso, pristatyme nebuvo, tai -  Antano Šurnos ir Leonardo Pabedonoscevo.

Aktoriai  muilą virė pagal savo herojaus nuotaikas. Neringos Nekrašiūtės muilas buvo lengvas ir gaivus, ryškiai geltonas kaip jos herojė Saulė. Jurgis Damaševičius išvirė tamsų kaip smala – kaip juodųjų technologijų specialistas. Gyvenimą per rožinius akinius matė Monika Vaičiulytė.

Jų kuriamų herojų likimai – skirtingi. Naujame LNK seriale „Jausmų mietas“ pasakojamos jaunų provincialų atvykimo į Vilnių istorijos.

„Jausmų miestas“ – šiokiadieniais 16.55 val. per LNK nuo kovo 7 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų