REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus dengtame paplūdimio tinklinio aikštyne savaitgalį šurmuliavo tradicinės karatė klubo „Danas“  nariai, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent tinklinio aikštyną klubo vadovai pasirinko kasmetinei „Dano“ šventei. Karatistų renginyje dalyvavo ne tik „Dano“ nariai. Tinklinį kartu žaidė specialiai iš Londono atvykusi žinomas modelis, „Dano“ įkūrėjo Norberto Motiejūno sesuo Agnė Motiejūnaitė ir Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) komanda.

REKLAMA

A. Motiejūnaitė žaidė vienoje komandoje su žurnalistais, visa ekipa vilkėjo Agnės Motiejūnaitės fondo (AMF) specialiai pagamintais marškinėliais. AMF finansuoja 40-ies Vilniaus vaikų globos namų auklėtinių treniruotes „Dano“ klube.

Per turnyrą paaiškėjo, kad sporto žurnalistai tinklinio aikštėje jaučiasi geriau už karatistus. Būtent svečiams ir atiteko pirmoji vieta.

„Buvo labai smagu išbandyti jėgas kitoje sporto šakoje. Klubo nariams susitikimai ne karatė treniruotėse ir kartu praleistas laikas visada įsimena ilgam. Šių metų švente visi tikrai džiaugiamės. Be to, įsitikinome, kad sporto žurnalistai ne tik rašo ir kalba apie sportą, bet ir patys yra sunkiai įveikiami“, - po renginio kalbėjo „Dano“ prezidentas N. Motiejūnas.

REKLAMA
REKLAMA

„Buvo labai smagu. Nuostabu matyti, kad visiškai atsitiktine tvarka į skirtingas komandas išskirstyti žmonės kartu smagiai leidžia laiką, greitai tampa tikra komanda, – pritarė A. Motiejūnaitė. – AMF bendradarbiavimu su „Danu“ esu patenkinta. Treniruotes lankantys vaikai daugiausia galvoja apie sportinius rezultatus, jie gal net nepastebi, kad karatė jiems padeda keistis ir kaip asmenybėms. Pagaminome marškinėlių, kuriuos bus galima įsigyti tinklalapyje amfkids.lt ir taip paremti fondą. Mintyse yra ir daugiau projektų“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Per renginio uždarymą klubui „Danas“ padėkos žodį tarė ir LSŽF generalinis sekretorius, dienraščio „Lietuvos rytas“ žurnalistas Gintaras Nenartavičius. Jis klubo nariams padovanojo knygų apie LSŽF veiklą ir istoriją.

Savo ruožtu N. Motiejūnas pakvietė žiniasklaidos atstovus išmėginti jėgas ir karatė treniruotėse, kurias „Danas“ nuo sekmadienio rengia naujoje salėje dvasinio ugdymo ir sveikatingumo centre „Udumbara“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų