REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policija rengiasi apklausti Londono „Chelsea“ ir Anglijos rinktinės futbolininką Ashley Cole'ą dėl jo paleisto šūvio į 21 metų studentą Tomą Cowaną, rašo „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

Incidentas įvyko „Chelsea“ treniruočių bazėje vasario 20 dieną, tačiau informacija žiniasklaidą pasiekė tik po savaitės. T. Cowanas stažavosi „Chelsea“ klube. Nežinia dėl kokių priežasčių trisdešimtmetis A. Cole'as vasario 20 dieną į treniruotę atsinešė pneumatinį šautuvą su naktinio matymo taikikliu.

REKLAMA

Kaip rašo britų žiniasklaida, futbolininkas į studentą iššovė netyčia. A. Cole'as pataikė į T. Cowaną, stovėjusį maždaug pusantro metro atstumu. Jaunuoliui vietoje buvo suteikta medicininė pagalba, tačiau po poros dienų studentui teko kreiptis dėl papildomos pagalbos į ligoninę.

Nei „Chelsea“ atstovai, nei pats nukentėjęs T. Cowanas į policiją nesikreipė, tačiau teisėsaugos organų pareigūnai vis dėlto atlieka tyrimą, ar nebuvo padarytas nusikaltimas.

REKLAMA
REKLAMA

Jeigu policija prieis išvados, kad šūvis buvo atliktas sąmoningai, A. Cole'ui gresia iki 5 metų laisvės atėmimo. Britų žiniasklaida rašo, kad toks įvykių vertinimas mažai tikėtinas.

„Chelsea“ atstovo žodžiais, klubas pritaikys žaidėjui sankcijas, tačiau kokia A. Cole'o laukia bausmė, nedetalizuojama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų