REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Jungtinių Valstijų Misūrio žurnalistikos mokykla paskelbė Tarptautinio metų nuotraukos konkurso nugalėtojus, rašo „The New York Times“. Daugiausiai laurų susižėrė „The New York Times“ fotografė Barbara Davidson.

REKLAMA
REKLAMA

Geriausiomis buvo pripažintos jos nuotraukos iš serijos perteikiant pribloškiančius gaujų susirėmimų padarinius nekaltiems žmonėms, patekusiems į kryžminę ugnį.

REKLAMA

Taip pat nemažai apdovanojimų skirtingose aktegorijose atiteko šiems dienraščiams: „The Washington Post“, „Time“ ir „National Geographic“.

„Reuters“ dirbantis Andreesas Latifas buvo išrinktas geriausiu laisvai samdomu metų fotografu už nuotraukas iš Pakistaną nusiaubusio potvynio. „The New York Times“ fotografas Damonas Winteris buvo pripažintas geriausiu metų laikraščio fotografu už nuotraukų ciklą „A Year at War“ (liet. „Vieneri metai kare“), kuriame vaizduojami vieno JAV karinio bataliono išgyvenimai Afganistane.

Tarptautinis metų nuotraukos konkursas buvo pradėtas rengti 1944 metais. Šiemet tai jau buvo 68–ieji apdovanojimai. Siūlome pasigrožėti įspūdingiausiomis šių metų nuotraukomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų