REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiosios Britanijos Windemere'o ežere baidarėmis plaukioję du turistai mobiliuoju telefonu nufotografavo naują „Lochneso pabaisą“, skelbia šalies dienraštis „The Sun“.

REKLAMA
REKLAMA

Tomas Picklesas ir Sarah Harrington papasakojo, kad pabaisa, kurios ilgis siekė apie 15 metrų, praplaukė pro juos maždaug 16 kilometrų per valandą greičiu. Liudininkų teigimu, gyvį jie stebėjo kokias 20 sekundžių, paskui jis dingo rūke.

REKLAMA

Tai jau aštuntas atvejis per penkerius metus, kai žmonės teigia matę Windemere'o ežere kažkokį didžiulį gyvį. Tačiau minėtos poros padaryta nuotrauka yra vienintelis įrodymas, kad ežere iš tiesų gyvena paslaptinga būtybė.

„Iš pradžių aš pamaniau, jog tai šuo. Tačiau vėliau pamačiau, kad tas gyvis yra gerokai didesnis ir juda laba greitai, – pasakoja Tomas. – Sprendžiant iš šešėlio, tai buvo labai didelis padaras. Jo oda juoda su rudais atspalviais kaip ruonio, tačiau išvaizda nebuvo panaši į jokį mano matytą gyvūną.“

REKLAMA
REKLAMA

O Sarah tvirtina, kad gyvis panašus į milžinišką gyvatę. „Mes labai išsigandome. Aš norėjau kuo greičiau išlipti į kratą“, – sako mergina.

Toje vietoje esančio miestelio Bownesso gyventojai tvirtina pabaisą, kurią jie jau meiliai vadina Bounese, pastebintys nuo šeštojo praėjusio amžiaus dešimtmečio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų