• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rungtynių „Panathinaikos“ – „Lietuvos rytas“ rezultato spėlionė pasibaigė ir jau išrinkome nugalėtoją. Malonią staigmeną padariusi komanda atnešė pergalę Lietuvai ir mūsų skaitytojui Andriui. Mūsų nuomone jis rezultatą atspėjo tiksliausiai, parašęs, kad „Lietuvos rytas“ laimės rezultatu 66:65. Primename, kad tikrasis rungtynių rezultatas – 68:67 „Lietuvos Ryto“ naudai.

REKLAMA
REKLAMA

Taigi, sveikiname Andrių! Kaip ir žadėjome, jam padovanosime firminį „Nike“ kamuolį. O jeigu Tu šiek tiek pavydi Andriui prizo, dalyvauk kituose „Balsas.lt“ žaidimuose. O kas žino, galbūt kitą kartą pasiseks būtent Tau?

REKLAMA

Primename, kad artimiausios varžybos „Žalgiris“ – „Power Electronics“ prasideda šįvakar 19:45.

 

Konkurso tekstas ir taisyklės

Labas! Jau suplanavai vakarą paaukoti krepšiniui ir visa širdimi palaikyti mūsų tautiečius kovoje? Mąstai ar vertėtų varžybas pažiūrėti ramiai, ar visgi paūžti draugų kompanijoj?

Mes norime pasiūlyti Tau iššūkį. Iki Eurolygos rungtynių Atėnų „Panathinaikos“ – Vilniaus „Lietuvos rytas“ vidurio šio straipsnelio komentaruose lauksime Tavo spėjamo galutinio dvikovos rezultato.

REKLAMA
REKLAMA

Jeigu Tau pasiseks ir Tu tiksliai atspėsi rezultatą ar būsi arčiausiai tiesos, prižadame, padovanosime Tau firminį „Nike“ krepšinio kamuolį.

Konkurso taisyklės:

* Nepamiršk nurodyti galiojančio savo el. pašto adreso – jis nebus matomas, tačiau laimėjimo atveju žinosime kaip su Tavimi susisiekti.

*Spėti galima tik vieną kartą. Jeigu tuo pačiu el. pašto adresu matysime kelis skirtingus spėjimus, teisingu ir galutiniu laikysime vėliausiai parašytą.

*Jeigu sulauktume kelių vienodų teisingų spėjimų, nugalėtoju paskelbsime anksčiausiai parašyto komentaro autorių.

Primename, kad rungtynių „Panathinaikos“ – „Lietuvos rytas“ pradžia – 19 val. Tavo spėjimo laukiame iki 19:30. Konkurso nugalėtojas bus paskelbtas iki š.m. vasario 24 d. 15 val.

Linkime pačių geriausių įspūdžių!!!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų