REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį vykusiose abiejose Lietuvos krepšinio federacijos taurės pusfinalio varžybose apsieta be didelių neramumų.

REKLAMA
REKLAMA

Per renginį patikrinti keli asmenys, sukėlę įtarimų dėl neblaivumo. Nustatyti du apgirtę jaunuoliai. Jie pašalinti iš varžybų. Vienas jų – nepilnametis, gimęs 1994 m., į alkoholio matuoklį įpūtė 1,68 promiles.

REKLAMA

Per antrąsias varžybas krepšinio arenoje apsistumdė dviejų skirtingų komandų gerbėjai, tačiau netrukus saugos tarnybos darbuotojai įsiaudrinusius jaunuolius nuramino.

Sekmadienį vykusiose finalinėse varžybose vienam šešiolikmečiui nustatytas vidutinis girtumas. Jis ne tik į alkoholio tikrintuvą įpūtė 1,9 promiles, bet melavo ir slėpė savo anketinius duomenis (gimimo metus, pavardę), todėl buvo pristatytas į Alytaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą (toliau – Alytaus aps. VPK).

REKLAMA
REKLAMA

Iš salės buvo išprašytas vienas gerokai įkaušęs sirgalius, kitas krepšinio gerbėjas dėl nedidelio chuliganizmo sulaikytas ir uždarytas į Alytaus aps. VPK Areštinę.

Viešąją tvarką Alytuje užtikrino apie 100 policijos pareigūnų iš Alytaus, Kauno ir Marijampolės apskrities vyriausiųjų policijos komisariatų.

Pasak Alytaus aps. VPK Viešosios tvarkos skyriaus viršininko Vidmanto Kondrackio, bendradarbiavimas su kolegomis iš Vilniaus ir Kauno apskrities vyriausiųjų policijos komisariatų davė teigiamą rezultatą. Policijos pareigūnai, pasitikdami ir išlydėdami krepšinio aistruolius iš Kauno, Klaipėdos, Prienų ir Vilniaus valdė situaciją, neleido įvykti net mažiausiems apsistumdymams.

Alytaus aps. VPK policija dėkoja už krepšinio gerbėjų, apsilankiusių Alytuje vykusiose Lietuvos krepšinio federacijos taurės varžybose, supratingumą ir organizatorių nustatytų taisyklių laikymąsi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų