• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vienas geriausių Lietuvos krepšininkų Ramūnas Šiškauskas Vilniaus „Lietuvos rytą“ paliko po 2003-2004 m. sezono, tačiau trečiadienio VTB Vieningosios lygos rungtynėse „Siemens“ arenoje tai buvo pirmas kartas, kai prieš buvusią ekipą puolėjas žaidė Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai smagu grįžti į Vilnių. Tai pirmas kartas, kai žaidžiu prieš “Lietuvos rytą„ Vilniuje. Malonu, kai savas miestas, savi žmonės, savas buvęs klubas. Visgi aikštėje viskas kitaip - draugų ten nebūna“, - po rungtynių įspūdžiais dalijosi R.Šiškauskas.

REKLAMA

Nors lietuvis pernelyg nenuskriaudė „Lietuvos ryto“ ir pelnė 4 taškus, tačiau jo atstovaujama Maskvos CSKA šventė pergalę ir galutinai palaidojo Lietuvos čempionų viltis patekti į VTB Vieningosios lygos finalo ketvertą.

- Jums rungtynės nebuvo sėkmingos?

- Nebuvo, tačiau svarbiausia - pergalė. Vieną kartą geriau sužaidžia vienas, kitą - kitas. Dėl to nepergyvenu. Mums šis susitikimas buvo labai svarbus. Jį laimėjome ir tai yra svarbiausia.

REKLAMA
REKLAMA

- Kuo buvote stipresni už „Lietuvos rytą“?

- Manau, kad tikrai gerai žaidėme gynyboje, padėjome vienas kitam. Taip pat pagirtinai kovojome dėl kamuolių, kas nėra mūsų stipriausioji pusė. Dar drausmingai žaidėme puolime, o visa tai susidėjo.

- Prametėte dvi baudas. Turbūt seniai taip nebuvo?

- Pasitaiko, bet ką padarysi. Pramečiau, tai pramečiau. Čia yra žaidimas - visko nesumesi.

- Nekorektiški žiūrovų komentarai į jūsų pusę netrukdė žaisti?

- Nieko negirdėjau. Kada tai buvo? Per rungtynes? Stengiuosi nekreipti dėmesio į tokius dalykus. Per pristatymą paplojo - viskas tvarkoje, buvo smagu. Per rungtynes paprastai žaidėjai stengiasi nuo visko atsiriboti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų