• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

JAV vykusiame NFL amerikietiško futbolo lygos finalą – vadinamą „Super Bowl“ – sekmadienį laimėjo „Green Bay Packers“  komanda – 31:25  įveikė „Pittsburgh Steelers“ ekipą. Futbolininkai iš Viskonsino čempionais tapo ketvirtą kartą (1967, 1968, 1997 ir 2011), rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Finalo naudingiausiu žaidėju paskelbtas 27 metų „Packers“ gynėjas Aaronas Rodgersas. „Apie tai svajojau dar kai buvau vaikas. Dabar laikau taurę savo rankose“, – džiaugėsi jis.

REKLAMA

„Pittsburgh Stellers“ komandai, kuri finaluose triumfavo 2006 ir 2009 metais, koją pakišo nesėkminga pradžia – atsiliko 3:21. Po įspūdingo grupės „Black Eyed Peas“ pasirodymo per pertrauką „Stellers“ atsitiesė ir priartėjo prie varžovų – 25:28, tačiau laimėti nesugebėjo.

Dar prieš rungtynes dėmesio centre atsidūrė pop žvaigždė Christina Aguilera. Atlikdama JAV nacionalinį himną dainininkė praleido visą posmą, o vietoj jo dukart kartojo kitą. Ch. Aguilera tai paaiškino dideliu jauduliu ir vylėsi, kad jos meilė Amerikai vistiek buvo justi...

REKLAMA
REKLAMA

Visą renginį stebėjo buvęs JAV prezidentas Georgas W. Bushas. Už jo rikiavosi visa eilė Holivudo žvaigždžių Catherine Zeta-Jones, Michaelas Douglasas, Demi Moore, Ashtonas Kutcheris, Hugh Jackmanas, Johnas Travolta, Adamas Sandleris, Cameron Diaz, Jennifer Aniston ir Owen Wilson.

Arlingtone (Teksaso valstija) vykusį mačą stebėjo per 100 tūkst. žiūrovų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų