• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Švento Valentino diena gali patikti arba galite jos nekęsti. Tačiau jei, visgi, Jūs nutarėte šią dieną praleisti su savo mylimuoju, pasirūpinkite, kad Jūsų namai virstų tikru meilės guoliu.

REKLAMA
REKLAMA

Tad pradėkime! Juk puošti namus Švento Valentino dienai taip įdomu... Tik šiek tiek pastangų ir namai alsuos meile bei aistra.

REKLAMA

Ruošiam lovą meilės guoliui

Tradicinės Švento Valentino spalvos – raudona bei rožinė, todėl nieko keisto, jog mes siūlome lovą puošti būtent šiomis spalvomis – juk būtent jos alsuoja aistra ir meilės jausmais.

Meilės dienai idealiai tiks šilkinė raudona patalynė, o dar geriau atrodys, jei suderinsite patalo spalvą su naktinėmis užuolaidomis arba smulkiomis interjero detalėmis, pavyzdžiui, žvakėmis.Meilės guolį papuoškite pagalvėlėmis – rinkitės meile kunkuliuojančias, ryškias spalvas. Jei mokate pati dekoruoti užvalkalėlius, galite jose išrašyti savo mylimojo bei savo vardus arba išsiuvinėti Eifelio bokštą, jei Jūsų svajonė – kelionė į Prancūziją. Na ir, žinoma, rožių žiedlapiai. Nėra nieko romantiškiau už gėles ant lovos, kurioje Jūsų laukia nepamirštamos akimirkos.

REKLAMA
REKLAMA

Dekoracijos namams

Jei nutarėte, kad Jums nepapanka papuošti miegamąjį, galite papuošti visus namus. Romantiškai nuteiks namuose prikabintos įvairaus dydžio širdelės iš spalvoto popieriaus, taip pat sienas papuoškite užrašais „Myliu“. Tik nepersistenkite: per daug spalvų bei margumo ir vienu akimirksiu Jūsų namai taps neskoningai papuoštu mokyklos koridoriumi arba klase.

Dekoracijos virtuvėje

Net ir virtuvę galima papuošti! Juk joje Jūs ir pusryčiaujate, ir jaukiai vakarieniaujate... Idėja fix: įsigykite bent mažo išmatavimo foto tapetą meilės bei Šv. Valentino dienos tema arba papuoškite šaldytuvą „įsimylėjusiais“ magnetukais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dekoracijos vonioje

Jei žadate meilės dienos metu prileisti vonią, pripildytą kvapniomis putomis ir gerti šampaną žvakių šviesoje, nepamirškite, jog išlipus iš vonios norėsite įsisukti į rankšluostį. Įsigykite raudoną – aistros spalvos rankšluostį arba tokį, ant kurio būtų išrašyti nuostabiausi žodžiai Jūsų brangiausiajam.

Serviruojam stalą

Krištolinės šampano taurės, raudona staltiesė, degančios pieštuko formos žvakės (kuo ilgiau degs, tuo ilgiau truks vakaras) ir indai bei stalo įrankiai, naudojami tik ypatingoms progoms.

P.S. Nepamirškite pasirūpinti gera muzika.

Juk niekas nesukurs šventės, jei tuo nepasirūpsite patys!

Gerda Zemenskaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų