• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kviečiame susipažinti su dešimt populiariausių seksui vietų (neįskaitant įprastos – miegamojo).

REKLAMA
REKLAMA

Skaitykite ir pasižymėkite, ką dar turite išbandyti!

10. Skalbimo patalpoje (29%)

Norite pabandyti? Rekomenduojame atsisėsti ant skalbimo mašinos. Kai ši pradės gręžti – leiskite vaikinui „įeiti“ ir atsiduokite fantazijoms.

REKLAMA

9. Tėvų miegamajame (34%)

Norite pabandyti? Iš anksto paprašykite vaikino susilaikyti nuo tokių frazių kaip „Kas tavo tėvelis?“.

8. Palapinėje (37%)

Norite pabandyti? Kadangi erdvė palapinėje – ribota, jos sienos – plonos, patariame apsiriboti ne ypač sudėtingomis pozomis.

7. Parke (42%)

Norite pabandyti? Kaip, kur ir kaip paliksime spręsti patiems. Tik būkite atsargūs ir pagarbūs – jei „sutepėte“ sūpynes, nepamirškite jų nuvalyti!

REKLAMA
REKLAMA

6. Ant virtuvės stalo (48%)

Norite pabandyti?Virtuvinė lentelė skirta ne tik maistui vartyti. Seksualiai pliaukštelėkite ja mylimajam per sėdmenis – abu su partneriu nusiteiksite dar žaismingiau.

5. Miške (49%)

Norite pabandyti? Du didžiausi pavojai – vabzdžiai ir nuodingoji gebenė. Iš anksto pasipurkškite specialiomis priemonėmis, apsaugančiomis nuo vabzdžių, tik ne ant kaklo, krūtinės – vietų, kur vienas kitą galite bučiuoti. O dėl nuodingosios gebenės, atminkite: Jei kažkas turi tris lapus, verčiau išvenkite prisilietimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

4. Baseine ar tiesiog vandens telkinyje (54%)

Norite pabandyti?  Kad ir kaip būtų keista, vanduo gali iš tiesų išdžiovinti intymias vieteles. Nepamirškite naudoti silikono pagrindo lubrikantą ir mylėkitės vandenio seksui pritaikytomis pozomis.

3. Vaikystės miegamajame (65%)

Norite pabandyti? Jei jūsų tėvai gretimame kambaryje, netriukšmaukite: pasirinkite tokias sekso pozas, kurios, nors ir yra malonios, bet neprivers jūsų rėkti.

2. Automobilyje (80%)

Norite pabandyti? Daugelis mano, jog seksui automobilyje tinkamiausia yra galinė sėdynė, tačiau iš tiesų tokiu atveju atsipalaiduoti neleidžia vietos kojoms trūkumas. Verčiau atsilenkite priekinę sėdynę ir pabandykite pozą „Mergina viršuje“.

1. Duše ar vonioje (82%)

Norite pabandyti? Išmuilinkite vienas kitą, galite taškytis, masažuoti, glamonėti, jaudinti... Beje, nepamirškite pasirūpinti dideliais šiltais rankšluosčiais (ar vienu), po tokio „šlapio“ sekso iš tiesų norėsite jaustis patogiai ir šiltai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų