REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio pavakarę Lietuvoje be kritulių, tačiau nesiliaujant ir stiprėjant vėjui toliau pusto pažeme, pranešė Automobilių kelių direkcija. Tikėtina, kad nenurimus vėjui tamsiu paros metu padaugės sunkiai išvažiuojamų ir neišvažiuojamų rajoninės reikšmės kelių, todėl kelininkai rekomenduoja atidėti nebūtinas keliones šiais keliais.

REKLAMA
REKLAMA

Vakarų, Šiaurinės ir Vidurio Lietuvoje magistralinių ir krašto kelių dangos vietomis yra padengtos šlapio sniego koše, su provėžomis, taip pat yra sniego liežuvių. Šie keliai čia valomi. Eismo sąlygos patenkinamos.

REKLAMA

Kitur šalyje magistraliniai ir krašto keliai daugiausia sausi arba drėgni, tik Vilniaus ir Utenos apskričių kai kurių rajonų krašto kelių dangos vietomis su provėžomis. Kur papustyta, keliai valomi. Eismo sąlygos geros.

Mažeikių rajone yra 7 proc. neišvažiuojamų rajoninių kelių, 32 proc. - sunkiai išvažiuojami. Raseinių rajone yra apie 40 proc. sunkiai išvažiuojamų rajoninės reikšmės kelių, Šilalės rajone - 30 proc., Klaipėdos rajone - 25 proc., Kėdainių ir Kauno rajonuose - po 20 proc., Skuodo rajone - 15 proc., Plungės rajone - 4 proc.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų