REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos tyrėjai sudarė dešimties įtariamųjų dėl teroro akto Maskvos Domodedovo oro uoste sąrašą, informuoja „RIA Novosti“.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiuo metu tyrėjai yra įsitikinę, kad įrodymai veda į Rusijos Šiaurės Kaukazo regioną. Teroristas mirtininkas, kuris oro uoste detonavo sprogmenį, atvyko būtent iš ten“, – skelbia šaltinis.

REKLAMA

Dienraštis „Kommersant“ ketvirtadienį skelbia, kad milicija jau identifikavo pirmąją įtariamąjį – Stavropolio regiono gyventoją.

Įtariamasis, minimas Razdobudkos pavarde, greičiausiai buvo „Nogai Jamaat“ teroristinės grupuotės, išformuotos 2010 metų spalį, narys.

Stavropolio regionas – viena ramiausių ir taikiausių vietovių Rusijos Šiaurės Kaukazo teritorijoje, nors ir ribojasi su Dagestano Respublika, kur teroristų išpuoliai jau nieko nebestebina.

REKLAMA
REKLAMA

Policija teigia, kad Razdobudka galėjo būti vienas iš išpuolio organizatorių ar net vykdytojų. Per pirmadienį Maskvos Domodedovo oro uoste įvykdytą teroristinį išpuolį žuvo 35 žmonės.

Stavropolio milicijos šaltinis „RIA Novosti“ sakė, kad apie Razdobudkos dalyvavimą teroristiniame išpuolyje vietos milicija buvo informuota.

Už išpuolį Domodedovo oro uoste atsakomybės kol kas niekas neprisiėmė.

Teroro išpuolis Domodedovo oro uoste

Po teroro išpuolio D. Medvedevas pradėjo pareigūnų „valymą“

Antropologai nustatė etninį šachido tipą

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų