• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos Respublikos Seimo 2006 m. gruodžio 21 d. nutarimu patvirtintoje Lietuvos policijos sistemos plėtros programoje ir Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2007 m. birželio 19 d. nutarimu Nr. 606 patvirtintame priemonių plane numatyta atsisakyti policijai nebūdingų funkcijų – atlygintinų apsaugos paslaugų pagal civilinės teisės sandorius vykdymo.

REKLAMA
REKLAMA

Įgyvendinant šias teisės aktų nuostatas, policijos generalinis komisaras patvirtino policijos teikiamų komercinių apsaugos funkcijų atsisakymo planą.

REKLAMA

Siekiant sklandžiai ir laiku įgyvendinti plane numatytas priemones, Lietuvos policija raštu informavo saugos tarnybas, kad vienašališki nutraukia su jomis sudarytas sutartis, o tai reiškia, kad pareigūnai nereaguos į saugos tarnybų objektų signalizacijų suveikimus.

Lietuvos policija informuoja, kad per metus piliečiai, įstaigos, įmonės ir organizacijos turi tinkamai pasiruošti, įvertinti galimus pasiūlymus, aptarti teikiamas paslaugas ir kokybę bei įstatymų nustatyta tvarka pasirinkti paslaugų teikėjus.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo 2012 m. sausio 1 d. piliečiai ir kitos organizacijos turės pasirinkti kitus paslaugos teikėjus.

Lietuvoje veikiančios saugos tarnybos ne kartą deklaravo savo ryžtą apie naujų darbo vietų sukūrimą ir savo veiklos išplėtimą atokesnėse Lietuvos vietovėse.

Primename, kad sutartinius įsipareigojimus, kurie numatyti sudarytose sutartyse tiesiogiai su klientais, dėl teikiamų apsaugos paslaugų, policija vykdys iki 2011 m. gruodžio 31 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų