REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno, Šiaulių, Vilniaus apskričių kai kuriuose rajonuose, Molėtų, Telšių, Kretingos rajonuose ir Kalvarijos, Druskininkų savivaldybėse keliuose vietomis susidarė plikledis, kai kur yra po nakties papustytų ruožų. Čia magistralinių ir krašto kelių slidūs ruožai yra barstomi, o papustyti ruožai ir valomi.

REKLAMA
REKLAMA

Važiavimą taip pat sunkina rūkas Klaipėdos, Šilutės ir Plungės rajonuose, atskiruose ruožuose matomumas – apie 50–100 metrų.

REKLAMA

Kitur magistraliniai kelių dangos švarios, apysausės, tik rytiniuose rajonuose gali pasitaikyti nedidelių provėžų. Krašto keliai, daugiausia rytiniuose rajonuose, vietomis provėžoti.

Važiavimo sąlygos rajoniniuose keliuose yra sudėtingesnės: važiavimo sąlygos juose yra žiemiškos ir įvairios: dangos padengtos prispaustu sniegu, vietomis provėžotos, kai kur apledėjusios ar visai be sniego.

Šilutės rajone apsemtas krašto kelio Nr. 206 Šilutė–Rusnė 7–ajame kilometre esantis 450 m ilgio ruožas. Vandens gylis – 65 cm. Lengvieji automobiliai apsemtu ruožu perkeliami specialia valstybės įmonės „Klaipėdos regiono keliai“ technika. Taip pat apsemti ir yra neišvažiuojami dešimties rajoninių kelių ruožai, iš viso – 14,66 km, vandens gylis – nuo 10 iki 60 cm.

REKLAMA
REKLAMA

Pagėgių savivaldybėje apsemti ir yra neišvažiuojami šešių rajoninių kelių ruožai, iš viso – 45,575 km. Vandens gylis – nuo 65 iki 110 cm.

Ties pasienio su Baltarusija kontrolės punktais susidarė ilgos laukiančių automobilių eilės: kelyje A3 Vilnius–Minskas eilės ilgis – apie 14 km, keliuose A15 Vilnius–Lyda ir 103 Vilnius–Polockas eilės yra po 4 km. Tokius kelių ruožus yra sudėtinga nuvalyti nuo sniego bei pabarstyti. Todėl kelių ruožai, kur stovi automobiliai, yra padengti sniegu. Eismo sąlygos šiuose kelių ruožuose yra sudėtingos, perspėja Lietuvos automobilių kelių direkcija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų