• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atrodo, dėl priklausomybės seksui nereikėtų skųstis. Tačiau dėl per kraštus besiveržiančio seksualumo kenčiantys žmonės prisipažįsta, jog nevaldoma aistra griauna šeimas ir juos pačius. Kurie garsūs žmonės vadinami „seksoholikais“?

REKLAMA
REKLAMA

Russellas Brandas

Šis britų komikas pats prisipažino kentėjęs nuo priklausomybės seksui. Tačiau tikina, jog sutikęs praėjusių metų pabaigoję žmona tapusią Katy Perry, su šia problema sugebėjo susitvarkyti.

REKLAMA

Savo seksualinius nuotykius 35 metų vyras atskleidė savo biografijoje. R. Brandas prisipažino nesugebėjęs suskaičiuoti visų moterų, su kuriomis yra permiegojęs. Tarp jų – ne tik širdies draugės, tačiau ir prostitutės.

R. Brandas ir K. Perry (nuotr. SCANPIX)R. Brandas ir K. Perry (nuotr. SCANPIX)

Davidas Duchovny

Aktorius bene atviriausiai iš visų šou pasaulio žvaigždžių prabilo apie priklausomybės seksui rimtumą. Vos šeimos nesugriovęs dėl nesugebėjimo atsispirti svetimoms moterims vyras apgailestavo nieko negalintis padaryti.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš dvejus metus D. Duchovny savanoriškai kreipėsi į medikus, prašydamas padėti susitvarkyti su šiomis problemomis.

D. Duchovny (nuotr.SCANPIX)D. Duchovny (nuotr.SCANPIX)

Tigeris Woodsas

Savo žmonai net keletą kartų neištikimas buvęs geriausias pasaulyje golfo žaidėjas T. Woodsas prisipažino taip pat kenčiantis dėl priklausomybės seksui. Neseniai vyras praėjo šešių savaičių reabilitacijos kursą, skirtą „seksoholikams“.

T. Woodsas (nuotr. SCANPIX)T. Woodsas (nuotr. SCANPIX)

Michaelas Douglasas

Žymus aktorius prisipažino sugebėjs savarankiškai susitvarkyti su priklausomybe, kuomet sutiko Catherin Zeta-Jones. Teigiama, jog poros vestuvinėje sutartyje numatyta 12 mln. litų kompensacija už neištikimybės atvejį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyrui ši priklausomybė – ne vienintelė. Neseniai gerklės vėžį įveikęs aktorius kadaise keletą kartų reabilitacijos klinikose gydėsi alkoholizmą.

M. Douglasas (nuotr. SCANPIX)M. Douglasas (nuotr. SCANPIX)

Kanye West

Ilgai neigęs kalbas apie galimą priklausomybę seksui, vyras galiausiai 2009 metais pripažino turintis šią problemą. Atlikėjas atskleidė, jog nuo pat jaunystės jautė didelį poreikį lytiniams santykiams.

Kanye West (nuotr. SCANPIX)Kanye West (nuotr. SCANPIX)

Billas Murray'us

Vyras retai kada dėl skandalų patenka į žiniasklaidos akirtį, tačiau jo asmeniniu gyvenimu privertė susidomėti paskelbti meilės nuotykiai.

REKLAMA

Aktorius su pirmąja žmona Margaret Kelly santuokoje išgyveno 15 metų. Tačiau pora išsiskyrė išaiškėjus vyro romanui su Jennifer Butler. Su nauja mylimąja prabuvus dešimtmetį aktorius buvo jos paliktas – dėl neištikimybės. Moteris žiniasklaidai pasakojo apie ne vieną vyro priklausomybę: alkoholiui, marihuanai bei dažniems seksualiniams santykiams su įvairiomis moterimis.

B. Murray (nuotr. SCANPIX)B. Murray (nuotr. SCANPIX)

Ericas Benetas

Buvusi E. Beneto žmona Halle Berry nebeapsikentė su vyro pomėgiu linksmintis su svetimomis moterimis, tad pareikalavo skyrybų. Tik po jų vyras, paragintas būtent žymiosios aktorės mamos, pasiryžo gydytis.

REKLAMA

E. Benetas (nuotr. SCANPIX)E. Benetas (nuotr. SCANPIX)

Charlie Sheenas

Vyras yra prisipažinęs permiegojęs su daugiau nei 5000 moterų. Šis skaičius privertė prabilti ne vieną slaptą meilužę, pasakojusią apie keistus vyro seksualinius poreikius lovoje.

Ch. Sheenas (nuotr. SCANPIX)Ch. Sheenas (nuotr. SCANPIX)

Johnas F. Kennedy

Buvęs JAV prezidentas turėjo nuotykių ne su viena to meto žymia moterimi. Kalbama, kad net ir įžymiausia visų laikų blondinė Marilyn Monroe buvo jo meilužė.

Apie vyro priklausomybę seksui tuo metu nebuvo kalbama – garbias pareigas užėmęs žmogus tebuvo vadinamas tiesiog „per daug mylinčiu moteris“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

J. F. Kennedy (nuotr. SCANPIX)J. F. Kennedy (nuotr. SCANPIX)

Jekaterina II

1762-1796 metais Rusiją valdžiusi imperatorė Jekaterina II pagarsėjo savo seksualiniais nuotykiais su žymiai už ją jaunesniais vyrais bei vaikinais. Kalbama, kad po aistringos nakties savo meilužius imperatorė liepdavo nužudyti, kad šie nieko neprasitartų.

Jekaterina II (nuotr. Wikipedia.org)Jekaterina II (nuotr. Wikipedia.org)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų